Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Division (west) οι Αναλώσιμοι υποδέχθηκαν τους The Beefs. Η αναμέτρηση έγινε σε 2 ομάδες αήττητες, κάτι που αυτόματα σήμαινε ότι θα δούμε ντέρμπι. Πράγματι μπορεί οι The Beefs να πέρασαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι ακολούθησαν και είδαμε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως! 60-66 ήταν το τελικό σκορ με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα!

Πολύ καλύτερα ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Οι The Beefs μπήκαν δυνατά στο παρκέ και επέβαλλαν τον ρυθμό τους, φτάνοντας μέχρι και στο +12. 13-19 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Αναλώσιμους να πλησιάζουν στους 6 πόντους. Για τους γηπεδούχους 6 πόντους έβαλε ο Ανδρόνικος και 5 ο Μανώλης. 4 καλάθια πέτυχε ο ασταμάτητος Παπανικολάου και 5 πόντους ο Κωνσταντίνου για τους προπορευόμενους!

Στα 2 καλάθια απόσταση πλησίασαν οι Αναλώσιμοι στην 2η περίοδο. Παίζοντας όμορφο μπάσκετ ανά διαστήματα, κατάφεραν να μειώσουν ακόμα περισσότερο. Τα ηνία εξακολούθησαν να κρατάνε οι έμπειροι The Beefs. 15-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 7 πόντους έβαλε ο Αντωνιάδης. Με 4 ακολούθησε ο Μεϊντάνης. 5 πέτυχε ο Διονυσόπουλος και από 1 τρίποντο Νικολάου, Κοντογιάννης και Κανδιράκης για τους Beefs!

Στο +8 έφτασαν οι προπορευόμενοι στο 3ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι υψηλού τέμπο και ρυθμού με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα για όλα. 11-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Στους 5 πόντους του Ανδρόνικου αρκέστηκαν, σαν κάτι το σημαντικό οι Αναλώσιμοι. 3 σερί καλάθια πέτυχε ο ανίκητος Κωνσταντίνου και 5 πόντους ο Παπανικολάου για τους ηνίοχους.

Σκληρή μονομαχία δόθηκε και στην 4η περίοδο. Μπορεί η διαφορά να ήταν στους 8, αλλά οι Αναλώσιμοι το πάλεψαν. Έφτασαν μέχρι στο -3, αλλά εν τέλει υπέκυψαν στην πίεση και ηττήθηκαν για 1η φορά στο φετινό πρωτάθλημα. 60-66 ήταν το τελικό σκορ για τους ακόμα αήττητους The Beefs! Για τους νικητές 11 από τους 19 πόντους έβαλε ο Παπανικολάου. 21 πόντοι ήταν ο απολογισμός των ηττημένων. 8 είχε ο Λιάσκας, 7 ο Ανδρόνικος και 5 ο Μανώλης για τους Expendables!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Παπανικολάου με 21 πόντους,8 ριμπάουντ (5-3), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 1 λάθος σε 30 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Ανδρόνικος με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ (6-0), 5 ασίστ, 6 κλεψίματα και 2 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Β. Κωνσταντίνου με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ηρεμία και την ικανότητα που έδειξαν οι The Beefs όταν η μπάλα έκαιγε!