Την τρίτη νίκη τους στους τέσσερις τελευταίους αγώνες τους πανηγύρισαν οι Bandicoots, οι οποίοι επικράτησαν 64-29 των Αιθέρων, για την 7η αγωνιστική του North Group 1 της Division 2. 

Όπως προδίδει και το σκορ, η αναμέτρηση ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν σε τραγική ημέρα, μένοντας άποντοι στην πρώτη περίοδο!  Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νικητές δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και σε πολλές περιπτώσεις δεν είχαν ρυθμό, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν «περίπατο»  στο ματς. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 15-0 (12’) και μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου είχαν φτάσει τη διαφορά στους 20 πόντους (27-7). Από την άλλη, οι Αιθέρες πέτυχαν τους πρώτους πόντους τους (2 βολές του Στ. Τρύφου), 7’53’’ πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου, ενώ ευστόχησαν σε σουτ, μετά από 24 σερί άστοχα! 

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει από πολύ νωρίς διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Bandicoots να κάνουν αυτό που τους αρέσει, να τρέχουν! Με τρίποντο του Ζαρκαδάκη, προηγήθηκαν 52-11 (33’), ενώ έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στο +45 (64-19). Οι Αιθέρες έκλεισαν το ματς με σερί 10-0, αλλά αυτό δεν περιόρισε ιδιαίτερα τη βαριά ήττα, η οποία ήταν η τρίτη τους στα τελευταία τέσσερα ματς. 

Player of the Game: Ο Βασίλης Λάμπος ηγήθηκε της προσπάθειας των Bandicoots. Ήταν ο πρώτος σκόρερ, ενώ συνέβαλε και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού. Συνολικά, μέτρησε 17 πόντους με 7/13 σουτ, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 23 λεπτά.  

Παίκτης «κλειδί» ήταν ο Αντώνης Λασκαράτος. Ήταν ο ορισμός της «αθόρυβης» δουλειάς, καθώς προσέφερε πολλά χωρίς μεγάλο «θόρυβο». Συγκεκριμένα, είχε 7 πόντους (2/5 σουτ), 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 23 λεπτά.

Που κρίθηκε: Στο τραγικό βράδυ που βρέθηκαν οι Αιθέρες. Όταν μένεις άποντος στην πρώτη περίοδο και ξεκινάς με 0/24 σουτ, δύσκολα μπορείς να περιμένεις κάτι από το ματς. Συνολικά, είχαν 12/63 σουτ. Οι Bandicoots, από την πλευρά τους, έκαναν το παιχνίδι τους, κατάφεραν να τρέξουν κι έχοντας 16 κλεψίματα, έφτασαν άνετα στη νίκη.