Για την έβδομη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της North Division 2 οι Basketball Freaks υποδέχτηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου την Tunesquad και αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα πέτυχαν τη δεύτερη τους νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια εκκινώντας με 8-0 και 16-3 χάρη στην τρίποντη ομοβροντία από τους Καγκάδη (6), Μαργαριτόπουλο (5) και Κεχαγιά (3) και την ενέργεια που έδωσε ο Κανακόπουλος (3) στο ζωγραφιστό, προηγούμενοι με 19-5 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η διαφορά έφτασε στο +26 στη συνέχεια με τους Freaks να έχουν μια πεντάδα πρωταγωνιστές (Κεχαγιάς 5, Ευαγγέλου 4 και Πολίτσος, Καγκάδης και Μαργαριτόπουλος από ένα τρίποντο), με τον Αντωνίου να απαντά με εννέα πόντους και τον Γεωργόπουλο με πέντε, για το 38-20 του ημιχρόνου.

Μετά τη διακοπή οι Freaks κράτησαν την απόσταση που είχαν χάρη στον Καγκάδη (7), ενώ οι "Τόνοι" προσπάθησαν να κτην μειώσουν με τα τρίποντα του αντωνίου (6) και του Χαρίση (3), με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 51-35.

Στην τελική ευθεία ο ρυθμός έπεσε καθώς οι ομάδες άφησαν το πόδι από το γκάζι. Για τους γηπεδούχους ο Καγκάδης είχε 4 πόντους και ο Κεχαγιάς 3, με το τελικό 60-40 να είναι απόλυτα δίκαιο !

Mvp : Ο βράχος Kώστας Κανακόπουλος με 3 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 μπλοκ και 1 λάθος. Μαζί του διακριθέντας ως παίκτης κλειδί ήταν ο αλάνθαστος Γιώργος Μαργαριτόπουλος που σημείωσε 13 πόντους , ενώ είχε και 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο Μπάμπης Αντωνίου με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές πήραν μεγάλη διαφορά στην αρχή και παρά την προσπάθεια των αντιπάλων τους τις διαχειρίστηκαν φτάνοντας στη νίκη δίχως να απειληθούν.