Άνετο απόγευμα για τους MAD FROGS που επιβλήθηκαν με 42-68 της BASXETONIA.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι και προηγήθηκαν με 2-8 με 4 πόντους του Αδαμόπουλου και από 2 των Κωστόπουλου και Σοφού. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τρίποντο του Στρατηγόπουλου και καλάθι του Κασδαναστάση. Μάλιστα ο ίδιος παίχτης μείωσε στον πόντο. Ο Σοφός έκανε το 9-11 για να σκοράρει και πάλι ο Κασδαναστάσης. Ο Καραμήτσος με τρίποντο έδωσε προβάδισμα 3ων πόντων στην ομάδα του. 

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τους γηπεδούχους καθώς σκόραραν 1 τρίποντο με τον Λόζο και ένα καλάθι του Στρατηγόπουλου. ΑΝτίθετα δέχτηκαν 17 πόντους. Αρχικά σκόραραν οι Καραμήτσος και Τσικόλας με 4 πόντους. Ο Κωστόπουλος σκόραρε άλλους 3 ενώ με βολές οι Γιαννόπουλος και Κατσαρός έκαναν το 16-27. Οι Τσικόλας και Γιαννόπουλος έκαναν το +15.

Με τους Αφχιανέ, Στρατηγόπουλο και Λόζο οι γηπεδούχοι μείωσαν αλλά ο Φράγκος απάντησε με 4 πόντους. Ο Κασδαναστάσης σκόραρε με σουτ αλλά νέο σερί με τους Γιαννόπουλο, Κατσαρό, Στάικο και Φράγκο έκανε το 21-50. Ο Λόζος μείωσε ενώ ο Στρατηγόπουλος σκόραρε για 3. Ο Βαρδαβάς με έμμεσο τρίποντο έριξε κι άλλο τη διαφορά ενώ ο Σοφός έκανε το 30-54.

Δυο καλάθια των Κατσαρού και Αδαμόπουλου έβαλαν τέλος στην υπόθεση νίκη. Ο Στρατηγόπουλος μείωσε αλλά με βολές οι Στάικος και Αδαμόπουλος έκαναν το 34-60. Οι Λόζος και Στρατηγόπουλος σκόραραν ξανά για να απαντήσει ο Τσικόλας με 4 πόντους. Το τελικό 42-68 έγραψε ο Λόζος.

MVP της αναμέτρησης ο Φράγκος με 11 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για την BASXETONIA ξεχώρισε ο Κασδαναστάσης με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η καταπληκτική 2η περίοδος με άμυνα γρανίτη και η μεγάλη ευστοχία των φιλοξενούμενων έκριναν το ματς.