Eβδομoς γυρος για την Division 2 και οι Supertonics υποδέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ τον Μορφεα και μετά από μια αναμέτρηση γεμάτη ανατροπές ήταν ψύχραιμοι ιδιαιτερα στην 4η περιοδο κατακτώντας το ροζ φύλλο.

15-9 υπερ του Μορφεα στην πρωτη περιοδο με 7π απο τον Φιλο , 4π απο τον Αντυπα 2π απο τον Ανδρικοπουλο  και 2π απο τον Κρεουζη Σπ.οι οποιοι εδειχναν να πατουν καλυτερα στο παρκε με εξαιρετικα μπασιματα και ποστ κινησεις . Απο την αλλη Μερια οι Gin ξεκινησαν χλιαρα με 2 τριποντα απο Πολυζο Φ.και Καλυβη plus την εξαιρετικη προσπαθεια του Πολυζου Γ. (3π) .

Οι γηπεδουχοι αντέδρασαν στη συνέχεια. Με αποτελεσμα να κερδισουν εμφατικα την δευτερη περιοδο με 11-2 . Τρομερη Ενεργεια τοσο σε επιθεση οσο και σε αμυνα και με μια εκπληκτικη περιοδο για τον Γ. Πολυζο (7π)

Μετά την ανάπαυλα οι εναλλαγές σκορ και συναισθημάτων ήταν συνεχόμενες με αποτελεσμα η τριτη περιοδος να ληξει ισοπαλη 13-13 . Και ναι εχουμε ντερμπι στο ΟΑΚΑ κυριες και κυριοι. Ενα σουπερ 3ποντο απο τον ταλαντουχο Καμιναρη και 5 ποντους απο τον Πολυζο Φ. που δυστυχως δεν ηταν σε καλη μερα απο την περιφερεια αλλα αυτο δεν αποτελεσε τροχοπεδι να ξεδιπλωσει τις ικανοτητες του σε πιβοταρισματα και elegant κινησεις. Απο την αλλη οχθη ο Κρεουζης Σπ. ηταν απλα συγκλονηστικος με ποικιλομορφια στο σκοραρισμα και 8π στην 3η περιοδο μαζι με 2π απο τον Φιλο.

Το τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ηταν ουσιαστικα ντερμπι μονο για τα πρωτα 5 λεπτα με εναλλαγες στο σκορ και με τις πολυ ομορφες προσπαθεις του Αντυπα (4π) και Βασιλατου (6π). Οταν ομως αποφασισε η ομαδα των Supertonics να ασκησει full court press οδηγησε την ομαδα του Μορφεα σε αρκετα λαθη και ετσι με τον εκπληκτικο Πολυζο Γ.(5π)  Πολυζο Φ (6π) και Καμιναρη (3π) καταφεραν να ανεβασουν το μπασκετικο κοντερ και να παρουν μια σπουδαια νικη με 53-42.

MVP: Και δευτερος σκόρερ μετα τον Πολυζο Γ. (18π)  αναδείχθηκε ο Πολυζος Φ.  με double double και 14πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Σπυρος Κρεουζης με 10 πόντους, 15 ριμπάουντ και 25 Efficiency !!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΣ!!!

Κλειδί του αγώνα ήταν ο υπερηχητικος Πολυζος Γεωργιος που τα εδωσε ολα τοσο σε επιθεση οσο και σε αμυνα! Παραλιγο να ειχαμε και ενα καταπληκτικο highlight καρφωμα!! 

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τρομερη αμυνα των νικητων στα τελευταια λεπτα της 4ης Περιοδου οπως και στα χαμενα σουτ απο την περιφερεια του Μορφεα που δεν ειχαν σε καλη μερα τον πολυ καλο σουτερ τους Κρεουζη Ν. (5π) Πιστευω πως αν ηταν περισσοτερο ευστοχος θα βλεπαμε αλλο ματς που μπορει και να κρινοταν στο Τελευταιο Σουτ!!