Βράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ και οι Halligators (4-2) υποδέχτηκαν τους Tragics (3-3) για την 7η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Division 2. Oι αλιγάτορες πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, επικράτησαν με 61-38 και συνέχιζουν την πορεία τους στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις ορέξεις τους ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο. Με μπροστάρη τον πολύ καλό Αθανασιάδη, μπόρεσαν αρχικά να πάρουν μία διαφορά 6 πόντων (12-6), η οποία στη συνέχεια έφτασε και τους 10 (19-9) χάρη σε buzzer beater τρίποντο του Μεταξά στη λήξη της περιόδου.

Οι Τragics μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με ένα μικρό σερί 5-0 μείωσαν αρχικά σε 19-14, ενώ στη συνέχεια έφτασαν και στο -4 (23-19), δείχνοντας έτοιμοι για την ανατροπή. Οι Halligators όμως δεν πτοήθηκαν, διατήρησαν τη ψυχραιμία τους και τελείωσαν το πρώτο ήμιχρονο όντας μπροστά στο σκορ (27-21).

Μετά το τέλος της ανάπαυλας, οι κιτρινόμαυροι άνεβασαν την απόδοση τους. Με ένα γρήγορο επιμέρους σκορ 8-1 έφτασαν τη διαφορά στους 13 πόντους (35-22) , εγκλωβίζωντας αμυντικά τους αντιπάλους τους. Οι Tragics προσπάθησαν να βρουν λύσεις κυρίως μέσα στη ρακετά, μείωσαν στους 9 (35-26) αλλά μέχρι εκεί. Οι Halligators είχαν ξανά τις απαντήσεις και πήγαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με το σκορ στο 42-30 υπέρ τους. 

Στην τελευταία περίοδο, όλα κρίθηκαν πολύ γρήγορα. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν ασταμάτητοι σε άμυνα και έπίθεση και κλείδωσαν τη νίκη χάρη σε ένα φοβερό επιμέρους 15-2, που διαμόρφωσε το 57-32, στα μέσα περίπου του δεκαλέπτου. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά, με το τελικό σκορ να γράφει 61-38.

Player of the game: O Κωνσταντίνος Αθανασιάδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, 1 κλέψιμο και 17 efficiency. Οι Ηalligators σε κάθε ματς καταφέρνουν να βγάζουν καινούργιους πρωταγωνιστές, δείχνοντας έτσι τον πλουραλισμό που διαθέτουν ως ομάδα.

Παίκτης Κλειδί: Ο Παναγιώτης Σιμόπουλος ήταν ιδιαίτερα ουσιαστικός έχοντας 8 πόντους, 7 ριμπαόυντ, 1 ασσίστ και 13 efficiency.

Για τους Tragics (που είχαν σε μέτρια μέρα τους περισσότερους παίκτες τους) ξεχώρισε ο Χριστακίδης με 6 πόντους, 13 ριμπάουντ και 1 ασσίστ.