Οι INDIANA PAGERS είχαν από την αρχή του αγώνα τα ηνία και επικράτησαν με 52-46 των SALLAS MAVERICKS.

Με τους Καρασούλο και Μουτεσίδη από την γραμμή των βολών και καλάθια των Μουτεσίδη και Αδαμόπουλου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν. Ο Τσουκάτος μείωσε αλλά ο Αδαμόπουλος με 5 πόντους έκανε το 13-4. Ο Σφήκας είχε 2/2 βολές ενώ ο Μουτεσίδης από κοντά έκανε το 15-6. 

Ο Κατσάμπης μείωσε από κοντά αλλά οι Καρασούλος και Χαραλαμπόπουλος σκόραραν για το 19-8. Ο Σφήκας με σουτ μείωσε ξανά αλλά ο Στιβακτάκης με τρίποντο, ο Χαραλαμπόπουλος με έμμεσο τρίποντο και ο Μουτεσίδης με βολές έκαναν το 28-10. Οι Φραγκουλίδης και Γλεντής μείωσαν προς στιγμήν για να έρθει ο Στιβακτάκης με τρίποντο και ο Αδαμόπουλος με σουτ να κάνουν το 32-14.

Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου ο Χριστοδούλου μείωσε ενώ ο Λαλιώτης ευστόχησε σε τρίποντο. Ο Αδαμόπουλος σκόραρε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Σφήκας έκανε το 35-21. Με δυο καλάθια των Χαραλαμπόπουλου και Μουτείδη η διαφορά αυξήθηκε για το +16.

Ο Στιβακτάκης με σουτ σκόραρε για να απαντήσει ο Κρεμαστάς με λέι απ. Ο Καρασούλος έκανε το 47-29 για να μειώσει ο Γλεντής με τρίποντο και ο Κρεμαστάς από κοντά. Οι Κρεμαστάς, Γλεντής και Κατσάμπης κατάφεραν να μειώσουν στους 8 ενώ ο Τσουκάτος με τρίποντο έκανε το 52-46.

MVP της αναμέτρησης ο Καρασούλος με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

για τους SALLAS ξεχώρισε ο Τσουκάτος με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά πιο εύστοχοι από τη γραμμή του τριπόντου ενώ έκαναν και πολύ καλό 1ο ημίχρονο χτίζοντας διαφορά ασφαλείας.