Για την έβδομη πράξη του πρώτου γκρουπ της North Division 2 οι Ionians φιλοξένησαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ τους Myrema State Warriorns και με θαυμαστή πληρότητα , μετά τα πρώτα δέκα λεπτά κυριάρχησαν φτάνοντας στην έκτη τους νίκη στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Αρχικά βέβαια οι ομάδες πήγαιναν κοντά η μια με την άλλη. Ο Καλλέργης είχε 5 πόντους για τους γηπεδούχους, ο Θεοδώρου με τον Μαρούλη από τέσσερις και ο Παππάς ένα τρίποντο, ενώ ο Τσάτσος με δέκα πόντους κράτησε τους αντιπάλους τους κοντά στο σκορ (16-12) στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια οι Ίωνες βρήκαν ρυθμό. Η διαφορά πήρε διψήφια τιμή χάρη στους Καλλέργη (ακόμα πέντε πόντοι) και Παππά (3), ενώ η άμυνα τους κράτησε τους "Πολεμιστές" στους επτά πόντους (Σιώρος 5), με το ημίχρονο να κλείνει στο 32-19.

Μετά τη διακοπή ανέλαβε δράση ο Θεοδώρου. Με 11 πόντους και δύο τρίποντα η απόσταση μεγάλωσε με τη συνέργεια του Παππά (4π). από την αντίπερα όχθη οι Myrema απάντησαν περιστασιακά με τους Σιώρο (4) και Τσάτσο (3), για το 56-35 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Ionians σκόραραν με το σύνολο του ρόστερ (Θεοδώρου 5, Σερβίου 4 και Χουλιάρας 3 οι κυριότεροι σκορερ), ενώ ο Τσάτσος με εννέα πόντους και ο Μενάγιας με τέσσερις συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 76-55.

MVP του παιχνιδιού ήταν ο Δημήτρης Θεοδώρου με 21 πόντους , 5 ριμπάουντ και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Τσάτσος με double double και 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Mike Καλλέργης. Είχε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε: Οι νικητές άνοιξαν τον ρυθμό μετα το πρώτο δεκάλεπτο και δεν κοίταξαν ξανά πίσω.