Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Division (north-group2) η La Mafia υποδέχθηκε το People Café. Η αλήθεια είναι ότι βάσει βαθμολογίας περιμέναμε ντέρμπι με φαβορί τους φιλοξενούμενους, κάτι που δεν είδαμε. Οι «μαφιόζοι» μπήκαν καλύτερα στο παρκέ, έπαιξαν καταπληκτικά και κέρδισαν για 4η σερί  φορά, αυτή την φορά με σκορ 74-58!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με σκληρές άμυνες, τρομερούς αιφνιδιασμούς και τρεξίματα, δημιούργησαν μια διαφορά 10 πόντων. 26-16 ήταν το επιμέρους σκορ με το Café να μην μπορεί να βρει αντίδοτο στην κακή του transition άμυνα. Για τους γηπεδούχους 12 πόντους πέτυχε ο Κατσούδας, ενώ με 7 ακολούθησε ο Μαρδάκης. 2 τρίποντα πέτυχε ο Μαντάς, ενώ Μυλωνάς και Κασφίκης πέτυχαν από 5 πόντους έκαστος για τους φιλοξενούμενους.

Η διαφορά αυξήθηκε κατά 8 πόντους στην 2η περίοδο. Με πλάνο και υπομονή οι «μαφιόζοι» έφτασαν στο +18. Μετέτρεψαν τον φαινομενικά δύσκολο αγώνα σε παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα και πέρασαν 1 μήνυμα σε όλο το group! Το People Café δεν είχε τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση. 20-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε ο Κατσούδας. 6 είχε ο Χαραλαμπίδης και 5 ο Λάζος. Για το Café 6 πόντους είχε ο Μυλωνάς.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες συνέχισαν να παίζουν μπάσκετ υψηλής ταχύτητας. 16-16 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να δεσπόζει αγέρωχη στους 18 πόντους υπέρ της La Mafia. Για τους προπορευόμενους 3 καλάθια πέτυχε ο Λάζος. 8 πόντους έβαλε ο Τσιβράς και 6 ο Μαντάς για το Cafe.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και η 4η περίοδος. Η διαφορά έπεσε στους 16 πόντους, με την La Mafia να παίρνει μια εμφατική νίκη-δήλωση! 12-14 ήταν το επιμέρους και 74-58 το τελικό σκορ του αγώνα. Για τους νικητές 10 πόντους έβαλε ο Μαρδάκης. Κουλέτσης και Μαντάς πέτυχαν από 2 καλάθια έκαστος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Μαρδάκης με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ (6-0), 8 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 40 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Μαντάς με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 32 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Χαραλαμπίδης με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 33 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ταχύτητα και την χημεία της La Mafia!