Χωρίς ν’ αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, οι Last Dancers επικράτησαν των Climaland στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 76-39 και συνέχισαν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Last Dancers επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και με τους Λυντέρη και Κλαυδιανό να σκοράρουν προηγήθηκαν 21-8 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Για την ομάδα του Υφαντή, 4 έβαλε ο Κουρκούρης.

Στη δεύτερη περίοδο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Αντίθετα, συνεχίστηκε σε μεγαλύτερο βαθμό για τους Dancers, οι οποίοι με ένα επιμέρους 21-5 έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο συν 29, 42-13, κλειδώνοντας επί της ουσίας τη νίκη, με τους Climaland να βρίσκουν σκορ με τον Ψαρρά. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ρυθμός της αναμέτρηση έπεσε, με τις ομάδες να είναι αρκετά άστοχες. Αυτό αποτυπώνεται και στο χαμηλό, 13-11 που ήταν το σκορ της περιόδου. Στο 30' οι Last Dancers προηγούνταν με 55-24.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε υψηλά επίπεδα, οι Last Dancers διατήρησαν εύκολα το προβάδισμά τους και πήραν τη νίκη με 76-39. Το τελικό σκορ, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από την αρχή ως το φινάλε. 


MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Κώστας Σουσανίδης με 15 πόντους (6/12 δίποντα, 1/1 τρίποντο), μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ κι έκανε 1 κλέψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αντώνης Στεργιώτης με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ. 

Παίκτης Κλειδί: Καλή παρουσία για τους Dancers είχε ο Στέργιος Λυντέρης με 19 πόντους (5/7 βολές, 7/7 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 1 ασίστ και 2 κλεψίματα.