Την πέμπτη τους νίκη κατέκτησαν το |Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα οι Legacy φιλοξενόντας στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής τους Hoopfellas με τη δυνατή τους άμυνα να αποτελεί τη βάση του παιχνιδιού τους.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 0-5 ευστοχώντας από μακριά με τους Βαρυτιμιάδη και Νάση , ωστόσο οι αντίπαλοι τους ήταν καταιγιστικοί με σερί 16-0 με την τριπλέτα Μπρούστα, και τους Ολύμπιους (5 ο Αλεξ., 4 ο Κωστας) μπροστάρηδες. Πήραν τα ηνία της αναμέτρησης κι έκλεισαν το πρώτο δεκαλέπτο με διψήφια διαφορά (19-8).

Η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα στη συνέχεια. Κύλας με πέντε και Γεωργιάδης με τέσσερις πήραν τη σκυτάλη για τους Legacy, με τους Α.Κατσούλη (5) και Αργυριάδη (4) να σκοράρουν για τους Fellas, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 31-20.

Στην τρίτη περίοδο οι Hoopfellas, παρότι βρέθηκαν στο -12 (Α. Ολύμπιος 5 πόντοι) αντέδρασαν με τα τρίποντα του Fang και του Κελέτση αλλά και τις ενέργειες του Βαρυτιμιάδη πλησιάζοντας στο 39-33 στο τέλος της.

Η απόσταση μίκρυνε ως το καλάθι στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου, με τα καλάθια του Βαρυτιμιάδη, με τους Legacy να σημαίνουν συναγερμό ! Με σερί 7-0 και τους Βασαμανίδη (5) και Δούκα (4) ξεδιάλυναν την κατάσταση και παρά το τρίποντο του Κελέτση πήραν τη νίκη με το τελικό 49-40 !

Mvp ήταν ο αλάνθαστος χορευτής Θανάσης Μπρούστας. Είχε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 κλεψίματα. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο Κώστας Ολύμπιος με 6 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Για τους Hoopfellas ξεχώρισε ο Σταύρος Κελέτσης έχοντας 8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές ήταν αποτελεσματικοί στην άμυνα χάρη στην οποία πήραν το ροζ φύλλο.