Για την έβδομη στροφή της East Division 2 οι Los Tromos υποδέχτηκαν το Σαββάτο τους LA Slippers στην Καισαριανή με τους δεύτερους να επιβάλλουν το παιχνίδι τους μετά την πρώτη περίοδο και να κάνουν την τέταρτη τους νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος !

Αρχικά οι ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι με λύσεις στο μακρινό σουτ (Ράφτης και Π. Μηλιώνης από ένα τρίποντο) αλλά και κοντά στο καλάθι (Νικολαϊδης 4), όμως οι αντίπαλοι τους με τα τρίποντα του Μπαζούλα (6π) έμειναν κοντά στο σκορ (7-12) τα πρώτα δέκα λεπτά. 

Στη συνέχεια οι Los Tromos αντέδρασαν με σερί 9-0 με τους Τηγάνη (6) και το τρίποντο του Παναγιωτόπουλου προσπερνόντας προσωρινά με 16-12. Ωστόσο οι Slippers απάντησαν με το δικό τους 17-0 με την τριάδα Ράφτη, Μεσεδάκη(από 5) και Νικολαϊδη (4) και πήραν διψήφια διαφορά (16-29) στο ημίχρονο.

Οι Slippers έλεγξαν πλήρως την κατάσταση μετά την ανάπαυλα. Ο Μεσεδάκης (8π) ήταν σε καλό βράδυ και μαζί με τον Νικολαϊδη (6π) συνέθεσαν ένα δυναμικό δίδυμο μεγαλώνοντας την απόσταση, ενώ στον αντίποδα Τηγάνης με έξι και Ρογκοτής με τέσσερις διαμόρφωσαν το 26-49 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν στο απραμικρό. Ο Δούσκας σκόραρε τέσσερις πόντους, ενώ οι Los Tromos βρήκαν χώρους και με τον Μπαζούλα να προσθέτει επτά πόντους και τον Τηγάνη τρεις, συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 41-61!

MVP: Ο Iάσωνας Μεσεδάκης με double figures και 17 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Γιώργος Νικολαϊδης που είχε 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Από τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο με double double ο Παύλος Τηγάνης προσμετρώντας 21 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα θέματα μετά τα πρώτα δέκα λεπτά !