Στην έβδομη στάση της West Division 2 το Σαββατόβραδο στο Ίλιον αναμετρήθηκαν τα Μαχίμια με τους Old Dogs και μετά από σαραντάλεπτη μάχη όπου κυρίαρχο ρόλο είχαν οι άμυνες, ξεπέρασαν και το εμπόδιο τους φτάνοντας τις 4 νίκες φιγουράροντας παράλληλα στην πεντάδα του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο ξεκίνημα και με τους Καμπούρη (5) και το τρίποντο του Λαμπριανίδη, παράλληλα με τη σιδερένια τους άμυνα (δέχτηκαν μόλις ένα τρίποντο από τον Καμπάνη) πήραν το προβάδισμα με 12-3 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια η κατάσταση ισορρόπησε καθώς οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν. Κούρβας (5), Καμπάνης και Παπαγεωργίου πυροβόλησαν από τα 6.75 ενώ αυτή τη φορά η δική τους άμυνα περιόρισε τα Μαχίμια σε μόλις 6 πόντους (Π. Νερομυλιώτης 4), πλησιάζοντας σε 18-14 στου δρόμου τα μισά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στο ρυθμό, με το παιχνίδι να έχει έντονο το στοιχείο του ντέρμπι και τα συγκροτήματα να προσέχουν κυρίως τα μετόπισθεν.  Η παρέα του Κρικέλη με τον Π. Νεορμυλιώτη (5) και ένα ακόμα τρίποντο του Λαμπριανίδη διατήρησε τα ηνία της αναμέτρησης απέναντι στους Καμπάνη (4) και τους κανονιοβολισμούς έξω από την περίμετρο των Παναγούλια και Μουστάκα, για το 28-25 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Manero ανέλαβε πλήρη δράση. Με 10 πόντους, ανίκητος κάτω από τα δύο καλάθια οδήγησε τα Μαχίμια ως το ροζ φύλλο , παρά την προσπάθεια των Μουστάκα και Μανουνάκη (με 4 και 3 πόντους αντίστοιχα), επικρατώντας με το τελικό 43-34 !

Mvp ήταν ο Μάνος Manero Νερομυλιώτης με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 λάθη. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο γιός του Πέτρος έχοντας 11 πόντους, 8 ριμπάουντ,2 ασιστ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λευτέρης Καμπάνης με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στην απόδοση των νικητών στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.