Tην πέμπτη συνεχόμενη τους νίκη πέτυχαν το βράδυ του Σαββάτου στον Κορυδαλλό οι Shakers για την έβδομη στάση της South Division 2 υποδεχόμενοι τους Baskethoopers ανεβάζοντας το ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και πάνε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης Πέμπτης με τους πρωτοπόρους & αήττητους Freaks.

Οι ομάδες συμβάδισαν τα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 4-10 χάρη στον ορεξάτο Σεράφη (4π) όμως οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν από τα 6.75 με τους Κάτσα (6) και Χαρατσή (5) και με σερί 10-0 προηγήθηκαν με 14-10.

Στη δεύτερη περίοδο το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Αρχικά οι Baskethoopers με σερί 7-0 προσπέρασαν χάρη στον Τσούπρο (5π), όμως τα τρίποντα του Γρίβα (6) και ο Χαρατσής (4) με επιμέρους 12-2 έβαλαν τους Shakers στη θέση του οδηγού   στο ημίχρονο (26-19).

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι. Με νέο επιμέρους 15-2 και πρωταγωνιστή τον Κάτσα (13π) και τους υπόλοιπους να βάζουν το λιθαράκι τους, η απόσταση μεγάλωσε, καθώς για τους Hoopers αντέδρασε μόνο ο Σεράφης (5π). Σκορ τρίτης περιόδου 52-29.

Στα τελευταία λεπτά τα συγκροτήματα έπαιξαν σε πιο ελεύθερο τέμπο για να βγάλουν όμορφες φάσεις. Δημουλής με πέντε πόντους και Χαρατσής με τέσσερις ήταν οι κυριότεροι εκφραστές των Shakers, ενώ οι αντίπαλοι τους σκόραραν κυρίως από μακριά με τους Σχοινοπλοκάκη (6π), Πετρόχειλο και Σεράφη, με το τελικό 69-43 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Mvp ήταν ο αλάνθαστος Σπύρος Κάτσας. Είχε 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ.  Ο παίκτης κλειδί ήταν ο Χρήστος Χαρατσής με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων ο Ανδρέας Σεράφης με double double και 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην απόδοση των νικητών στο δεύτερο μισό !