Την τέταρτη τους νίκη έκαναν το βράδυ της Κυριακής οι μόλις έξι διαθέσιμοι Cool Dynamic όταν στο πλαίσιο της έβδομης στροφής της South Division 2 φιλοξενήθηκαν από τους Vikings και την αφιέρωσαν στον CEO και άτυχο Παυλάκο που τραυματίστηκε και θα χάσει την αγωνιστική σεζόν. Επικράτησαν δύσκολα χάρη στην εμπειρία τους και τη δύναμη πυρός στο ζωγραφιστό.

Ξεκίνησαν πιο καλά την αναμέτρηση με τα τρίποντα των Τσαρδάκα και Μαυράκη απέναντι στη ζώνη των αντιπάλων τους, με την άμυνα τους να είναι από γρανίτη καθώς δέχθηκαν μόλις τέσσερις πόντους . Σκορ πρώτων δέκα λεπτών 4-12.

Με τους Cool να διατηρούν την ίδια αμυντική προσήλωση το σερί τους έφτασε το 12-0 και η διαφορά πήγε σε διψήφια τιμή χάρη στον δυναμικό Ράπτη (3)και το τρίποντο του κοουτς Μπουλούμπαση. Ο Κουλούρης πήρε ταιμ άουτ και μετά απ' αυτό οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν σφυγμό και με τον εορτάζοντα Στ.Λιάκο (5) αλλά και το. Χαλκιαδάκη (4) μείωσαν σε 17-24 στα μισά του δρόμου.

Μετά την ανάπαυλα οι Cool συντήρησαν και αύξησαν την απόσταση που είχαν. Τσαρδάκας και Ράπτης έδινα λύσεις στην επίθεση όμως η άμυνα τους ήταν στην πρώτη γραμμή, καθώς οι Vikings απειλούσαν μόνο από μακριά (Σ.Λιάκος και Χαλκιαδάκης από ένα τρίποντο) με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 25-36 στο τριαντάλεπτο.

Η τελευταία περίοδος έκρυβε όλη την ουσία της αναμέτρησης. Οι Σκανδιναβοί τα έπαιξαν όλα για όλα και με μια επική αντεπίθεση, με επιμέρους 13-1 χάρη στους Ζαχαράτο και Χαλκιαδάκη (με έξι πόντους αμφότεροι) ανέτρεψαν τα δεδομένα και προσπέρασαν! Όμως σε εκείνο το σημείο οι Cool μετατράπηκαν σε Dynamic ξανά . Στα τελευταία τρία λεπτά απάντησαν με σερί 8-0 με τον Ράπτη και το τρίποντο μαχαιριά του Μαυράκη αλλά και τον ψύχραιμο Κόλλια κατακτώντας το ροζ φύλλο με το τελικό 41-48 !

Mvp αναδείχθηκε ο Κώστας Τσαρδάκας. Είχε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος. Άοκνος συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ο Ιάκωβος Ράπτης με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 6 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Ξεχώρισε για τους ηττημένους ο Σταύρος Μπεχράκης έχοντας 8 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στις αντοχές και την άμυνα των νικητών