Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου Division (2ο group), οι γεμάτοι ελλείψεις All Star Survivors αναμετρήθηκαν με τους Halligators. Το παιχνίδι με εξαίρεση το ανταγωνιστικό 1ο δεκάλεπτο ήταν παράσταση για 1 ρόλο με τους «αλιγάτορες» να ξεφεύγουν στο σκορ και να παίρνουν εν τέλει μια εύκολη νίκη με σκορ 47-82!

Καλύτερα ξεκίνησαν στο 1ο δεκάλεπτο οι Survivors. Με οδηγό τον Κάρμα κατάφεραν να φτάσουν στο +7 (10-3). Ύστερα οι Halligators πάτησαν το πόδι στο γκάζι και πέρασαν μπροστά στο σκορ. 14-21 ήταν το αποτέλεσμα της περιόδου. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο Κάρμας, ενώ 2 καλάθια πέτυχε ο Βεϊσάκης. 3 τρίποντα είχε για τους προπορευόμενους ο Δημάδης. Ακολούθησε με 5 πόντους ο Αντωνόπουλος.

Το θέμα νικητή τελείωσε στην 2η περίοδο. Οι Halligators ξέφυγαν στο σκορ μετατρέποντας το +7 σε +21. 8-22 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Survivors να μην μπορούν ούτε να βρουν ρυθμό ούτε να αντιδράσουν στην ταχύτητα και την ποιότητα των αντιπάλων τους. Για τους All Stars 4 πόντους έβαλε ο πάντα τίμιος Κάρμας. Μεταξάς, Σιμόπουλος, Κροντήρας, Κωσταρέλος και Τζώρτζης είχαν από 4 πόντους έκαστος για τους φιλοξενούμενους.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 3ο δεκάλεπτο. Η διαφορά έφτασε τους 29 πόντους και ο ρυθμός έπεσε. Οι 2 ομάδες δοκίμασαν διάφορα πράγματα και έπαιξαν πιο απελευθερωμένα δεδομένων των συνθηκών του αγώνα. 13-21 ήταν το επιμέρους σκορ. Τον χαβά του με 9 πόντους συνέχισε για τους γηπεδούχους ο Κάρμας. Στην αντίπερα όχθη, 7 πόντους πέτυχε ο εκπληκτικός Δημάδης. Μεταξάς, Σακελλαράκης και Γιαννέλος είχαν από 4 έκαστος επίσης.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και το 4ο δεκάλεπτο. Η διαφορά σταθεροποιήθηκε στους 35 πόντους με τους Halligators να ξεσπάνε στους γεμάτους απουσίες Survivors. 47-82 ήταν το τελικό σκορ, ενώ το αποτέλεσμα της τελευταίας περιόδου ήταν 12-18! Για τους νικητές του αγώνα 3 καλάθια έβαλε ο Αντωνόπουλος, ενώ ο Κροντήρας ακολούθησε με 4 πόντους. 3 τρίποντα έβαλε για τους ηττημένους ο Κάρμας.

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Μεταξάς με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0), 8 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 28 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι. Κάρμας με 27 πόντους, 1 ριμπάουντ (1-0), 2 ασίστ και 2 λάθη σε 40 λεπτά!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Κροντήρας με 10 πόντους, 12 ριμπάουντ (8-4) και 2 κλεψίματα σε 23 λεπτά συμμετοχής!