Για την όγδοη αγωνιστική της West Division 2 το Σάββατο στο Ίλιον αναμετρήθηκε η Basxetonia με τους Αναλώσιμους με τους δεύτερους να επιστρέφουν στα ροζ φύλλα χάρη στο μετρημένο παιχνίδι τους!

Οι ομάδες συμβάδισαν αρχικά. Οι γηπεδούχοι με το δίδυμο Καϊσίδη (6) & Εσφαχάνι (5) προηγήθηκαν όμως ένα 8-0 σερί των αντιπάλων τους με τον άχαστο Αντωνιάδη (9) αλλά και τον βράχο Κοταράκο (6)  τους έβαλε μπροστά με 13-19 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το σερί διευρύνθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο φτάνοντας το 17-0 χάρη στους Αντωνιάδη (3) , Λιάσκα, Καστανιά και Μεϊντάνη (από 2), ενώ συνάμα η άμυνα των Αναλώσιμων επέτρεψε μόλις τρεις πόντους, για να φτάσουμε στο ημίχρονο με διψήφια διαφορά (16-28).

Δεν άλλαξαν πολλά μετά τη διακοπή. Οι φιλοξενούμενοι με τον Ανδρόνικο να ανεβάζει στροφές με επτά πόντους, έφτασαν ως το +15. Στην αντίπερα όχθη ο πιο δραστήριος ήταν ο Καϊσίδης (4) , με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 28-39.

Στην τελική ευθεία οι Αναλώσιμοι ευτύχησαν να δουν τον Λιάσκα να κάνει τα μαγικά του με επτά πόντους συντηρώντας διψήφια διαφορά, ωστόσο η Basxetonia δεν τα παράτησε. Εσφαχάνι με έξι και Καϊσίδης με τέσσερις μείωσαν δίχως όμως να κατορθώσουν να φτάσουν σε απόσταση άμεσης βολής, ως το τελικό 42-48.

Mvp ήταν ο Παναγιώτης Κοταράκος με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί παρότι αγωνίστηκε μόνο ένα ημίχρονο λόγω τραυματισμού ήταν ο αλάνθαστος Βαγγέλης Αντωνιάδης έχοντας 12 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στράτος Καϊσίδης με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε από την εμπειρία και τον έλεγχο του ρυθμού από τους νικητές.