Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group) οι Blue Sharks Neurolife αντιμετώπισαν τους  Ionians. Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο από πλευράς θεάματος με τις 2 ομάδες να παίζουν ωραίο και ομαδικό μπάσκετ. 42-52 ήταν το τελικό σκορ με τους Ionians να παίρνουν την νίκη!

Πλήρως ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο με τις 2 ομάδες να ξεκινάνε νευρικά στο κομμάτι της επίθεσης. Αυτό φαίνεται εύκολα και από το σκορ, καθώς η 1η περίοδος έληξε 9-9. Για τους “καρχαρίες” 2 καλάθια πέτυχε ο Σκιαδόπουλος. 1 τρίποντο έβαλε ο Μούσουρας. Θεοδώρου και Παππάς πέτυχαν επίσης από 1 τρίποντο έκαστος για τους Ionians.

Μια διαφορά 8 πόντων δημιούργησαν οι Ionians στην 2η περίοδο. Παίζοντας το κλασικό τους ομαδικό και οργανωμένο μπάσκετ, επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Οι Blue Sharks ππροσπάθησαν να ακολουθήσουν, αλλά στάθηκαν μόνο στα 2 καλάθια του Σκιαδόπουλου. 9-17 ήταν το επιμέρους σκορ. 2 τρίποντα έβαλε για τους προπορευόμενους ο Παππάς. Σε 1 σουτ πίσω από τα 6.75 ευστόχησε και ο Μαρούλης.

Το 1ο δεκάλεπτο θύμισε το 3ο με τις 2 ομάδες να παίζουν μπάσκετ ίδιων κυβικών. 12-12 ήταν το επιμέρους σκορ με το highlight να είναι η τρίποντη-βόμβα του Χωριανόπουλου από τα 8,5 μέτρα! Για τους γηπεδούχους τον χαβά του με 3 καλάθια συνέχισε ο Σκιαδόπουλος .4 πόντους έβαλε ο Μπίσκος. 2 καλάθια είχε ο Σερβίου για τους Ionians.

Η διαφορά των 8 πόντων ήταν εν τέλει too much για τους Blue Sharks Neurolife που όχι μόνο δεν μείωσαν, αλλά είδαν την απόσταση τους από τους Ionians να αυξάνεται κατά 1 καλάθι. 42-52 ήταν το τελικό σκορ με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να σπέρνουν τον τρόμο στο 1ο group του 2ου Division του ΟΑΚΑ! 12-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Σερβίου και 4 ο Μαρούλης. 4 είχε επίσης για τους ηττημένους ο Σκιαδόπουλος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Θεοδώρου με 5 πόντους, 10 ριμπάουντ (10-0), 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 20 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Η. Σκιαδόπουλος με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ (10-1), 1 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 33 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Παππάς με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1) και 2 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την χημεία και την ποιότητα του ρόστερ των Ionians!