Νίκη με δραματικό τρόπο πέτυχαν οι Baskethoopers το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό για την 8η στροφή της South Division 2 φιλοξενούμενοι από τους COLDnSTEAK Warriors μετά από ένα κλειστό παιχνίδι και σαραντάλεπτη μάχη με τις ομάδες να διακρίνονται κυρίως για την αμυντική τους φιλοσοφία !

Οι ομάδες εστίασαν εξαρχής στα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι σκόραρεαν με τα τρίποντα του Καραντώνη (6) και τον Μαργαρίτη (4) ενώ ο αντίπαλοι τους είχαν ως βασικούς εκφραστές τους Ανδρίτσο (5) και Παυλόπουλο (3), για το 10-8 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κι αυτοί σκορ από μακριά στη συνέχεια με τα τρίποντα του Χαλκιά (6) και καθώς οι Πολεμιστές σκόραραν μόνο με τον Πιτσίκαλη (7), έμειναν λίγο πίσω (17-20) φτάνοντας στη μέση της διαδρομής.

Δεν άλλαξαν και πολλά μετά την ανάπαυλα. Τα τρίποντα των Hoopers (Πετρόχειλος 5, Χαλκιάς και Αδελφουλάκος από 3) ήταν η απάντηση στην δραστηριότητα του Βάτσου (7π), που τους έφερε μποστά με 28-33 στο τριαντάλεπτο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το ματς πήρε δραματική τροπή. Μαργαρίτης και Βάτσος , με έξι πόντους ο καθένας έφεραν τους Warriors σε απόσταση βολής, ωστόσο ο Παυλόπουλος (4) και τα σουτ από τα 6.75 των Χαλκιά και Αδελφουλάκου, μαζί με τον Καπέτη (2) έδωσαν το ροζ φύλλο στους Baskethoopers, με το τελικό 43-46 !

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Νίκος Ανδρίτσος με 9 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 4 κλεψίματα. Παίκτης κλειδί ήταν ο Σπύρος Παυλόπουλος καταγράφοντας 9 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο πρόεδρος Οδυσσέας Βάτσος έχοντας 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Που κρίθηκε :  Στην ψυχραιμία και την άμυνα των νικητών !