Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group) το High Post αντιμετώπισε τους  Basketball Freaks. Για ντέρμπι ξεκίνησε το παιχνίδι και πράγματι ντέρμπι κατέληξε με τις 2 ομάδες να δίνουν μια όμορφη παράσταση. 42-43 ήταν το τελικό σκορ με τα “φρικιά” να παίρνουν την νίκη στην κόψη του ξυραφιού χάρις στις άστοχες βολές του Κακομανώλη!

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά σε άμυνα και επίθεση και αυτό φάνηκε. 15-13 ήταν το επιμέρους σκορ με το High Post να παίρνει τα ηνία του αγώνα με μια διαφορά 1 καλαθιού. Για τους γηπεδούχους λοιπόν, Μαντάκος και Κακομανώλης είχαν από 5 πόντους έκαστος. 5 είχε ο Καγκάδης και από 4 Κανακόπουλος και Ευαγγέλου για τους  Basketball Freaks!

Η επιθετική απόδοση των 2 ομάδων έπεσε στην 2η περίοδο. Οι 2 ομάδες είχαν εμφανώς επηρεαστεί από την κούραση. Οι  Basketball Freaks κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα μετατρέποντας το -2 σε +1. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι με το High Post να ακολουθεί σε απόσταση κοφτής αναπνοής. 6-9 ήταν το επιμέρους σκορ. 2 καλάθια πέτυχε ο Κακομανώλης για τους γηπεδούχους. 3 καλάθια πέτυχε ο εξαιρετικός Ευαγγέλου και 1 τρίποντο ο Καγκάδης για τους  Basketball Freaks!

Η διαφορά έφτασε τους 5 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Το επιμέρους σκορ ήταν 7-11 με την άμυνα των  Basketball Freaks να είναι καταλυτική. Το High Post αν και αμυντικά ήταν ικανότατο, επιθετικά παρουσίαζε προβλήματα. Στο τρίποντο του Χρυσίνα στάθηκε το High Post. 2 καλάθια είχε ο Καγκάδης, ενώ Πολίτσος και Μαργαριτόπουλςο ευστόχησαν από την γραμμή του τρίποντο από μια φορά ο καθένας.

Το High Post πέρασε στην αντεπίθεση στην 4η περίοδο. Με μπροστάρηδες Παπαναστασίου και Κακωμανώλη που πέτυχαν από 5 πόντους έκαστος, όλα έμοιαζαν ιδανικά! Παρόλα αυτά, από ήρωας ο Κακωμανώλης έγινε μοιραίος. Με την διαφορά στο καλάθι κέρδισε 3 βολές με μηδενικό χρόνο να απομένει. Αν και έβαλε την 1η έχασε τις επόμενες 2 με αποτέλεσμα οι  Basketball Freaks να πάρουν την νίκη. 42-43 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές Πολίτσος και Μαργαριτόπουλος έβαλαν από 1 τρίποντο ο καθένας!

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Ευαγγέλου με 13 πόντους, 15 ριμπάουντ (6-9), 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 35 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι. Παπαναστασίου με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 2 ασίστ και 1 λάθος σε 25 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Κ. Κανακόπουλος με 4 πόντους, 10 ριμπάουντ (6-4), 4 κλεψίματα και 4 μπλοκ σε 35 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Κακομαλώνη να αστοχεί από την γραμμή των βολών, χαρίζοντας έτσι την νίκη στους Basketball Freaks!