Οι Itah Jazz αναμετρήθηκαν το Σαββάτο στο ΟΑΚΑ με τους Athenian Warriors για την όγδοη πράξη του δεύτερου γκρουπ της Νorth Division 2, με τους δεύτερους να κάνουν την τρίτη τους σερί νίκη βλέποντας πλέον διαφορετικά την κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι «πολεμιστές» μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια σε άμυνα κι επίθεση. Ξεκίνησαν με 2-10 με τους Λούβαρη (8) και Νανούση (7) να έχουν τον πρώτο λόγο και καθώς η άμυνα τους επέτρεψε μόλις οκτώ πόντους, απέκτησαν διψήφια διαφορά (8-22) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο ρυθμός δεν άλλαξε στη συνέχεια. Οι Jazz δυσκολεύονταν στο σκοράρισμα (Κεφαλάς και Μαριολης από 3), ενώ στην αντίπερα όχθη Γαλάνης με τέσσερις και Χατιλλάρι με τρεις διαφύλαξαν το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, που ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό του αγώνα με 19-33.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε η αναμέτρηση και μετά την ανάπαυλα. Οι Warriors με τον Λούβαρη απόλυτο πρωταγωνιστή με 13 πόντους ξέφυγαν με διαφορές πέριξ των είκοσι πόντων ενώ οι Jazz μείωσαν κάπως προς το φινάλε της τρίτης περιόδου με τους Σπανό, Κεφαλά (από 5π) και Γιαζιτζή (3), για το 35-51 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τα συγκροτήματα ναεπιχειρούν να βγάλουν συνεργασίες και θέαμα. Για τους γηπεδούχους στόχο βρήκαν οι Γουναρίδης, Μαριολης (από4), Κεφαλάς & Σταματάκης (από ένα καλάθι), ενώ οι Λούβαρης (6), Χατιλλάρι και Γαλάνης (από 3) διαμόρφωσαν το τελικό 47-63.

Mvp : Με double double o Σαντιάγκο Χατιλλάρι , που μέτρησε 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ. 

Παίκτης «κλειδί» αλλά και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κομνηνός Λούβαρης επίσης με double figures και 27 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ηλίας Κεφαλάς με 15 πόντους, 1 ριμπάουντ, 3 ασιστ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο σύνολο της αναμέτρησης και δεν κινδύνεψαν καθόλου.