Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Division 2 (east), οι Los Tromos αντιμετώπισαν τους Unbroken στο γηπεδο της Καισαριανης . Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από την σκληράδα και την ανταγωνιστικότητα των 2 ομάδων, με τους Unbroken να κερδίζουν στην κυριολεξία στα τελευταια λεπτα της αναμετρησης ! 52-63 ήταν το τελικό σκορ.

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στην 1η περίοδο. Με όπλο το παιχνίδι στο low post και την άμυνα γρανίτη οι Unroken πέτυχαν 17 πόντους και δέχθηκαν 12. Οι Los Tromos ακολούθησαν από κοντά, αλλά βρέθηκαν στο -5 στο τέλος της 1ης περιοδου. Για τους προπορευόμενους 6 ποντους πέτυχε ο Ζατας. 4 πόντους έβαλε ο τίμιος Νικολακόπουλος , 3 ο Λεμπεσης 2 είχε ο Λυμουρης . Για τους Los Tromos 4 ο εξαιρετικος Τηγανης Παυλος , 2 ο Καραμπελας , 2 ο σουτερ Γιαννακοπουλος  και 2 ο μαχητικος Τηγανης Νικος

Ισορροπημένο πλήρως ήταν το 2ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ, κάτι που είδαμε από τις πρώτες φάσεις. Είδαμε σκληρό μπάσκετ, πολλές επαφές στο ζωγραφιστό, διαγωνισμο τριποντων και αιφνιδιασμούς κυρίως από τους guard των ομάδων. 18-18 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους που μεταμορφωθηκαν σε Golden State Warriors 9 πόντους πέτυχε ο τρομερός Νικολακοπουλος (3 τριποντα) . 6 πόντους είχε ο Γιαννακοπουλος και 3 ο Τηγανης Νικος . Για τους Unbroken Λυμουρης(2) , Νικολακοπουλος(4) , Ζατας(3) , Σπλαγκουνιας(5) και Βεργοπουλος(2) εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν στην επιθεση.

Χαμηλο σκορ για την 3η περίοδο (5-7). Οι Lος Τromos βρήκαν ρυθμό, πίεσαν σωστά την μπάλα και έκοψαν την πληθώρα των πασών στον Νικολακόπουλο. Για τους γηπεδούχους 2 πόντους έβαλε ο Γιαννακοπουλος . Με 1 τρίποντα ακολούθησε ο δυναμικος Βεντουρης Για τους Unbroken απο 2 ποντους ειχαν ο Νικολακοπουλος , Λεμπεσης και Λυμουρης.

Με την διαφορά στους 7 ποντους , όλα θα κρίνονταν στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. Αυτά τα 10 λεπτά ήταν ειλικρινά χάρμα οφθαλμού. Πολύ ωραίο μπάσκετ και από τις 2 ομάδες χαρακτήρισε την περίοδο με τους Los Tromos με ενα εκπληκτικο ποστ μουβ του Τηγανη Π. να ισοφαριζουν το ματς 7 και 31 πριν απο την ολοκληρωση του αγωνα. Στο τέλος ομως τον ρόλο της έπαιξε και η κούραση , η αστοχια στις βολες καθώς και η τρομερη εμφανιση του Νικολακοπουλου τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα . 52-63 ήταν το τελικό σκορ με τους Unbroken να κερδίζουν . 17-21 έληξε η περίοδος. Για τους νικητές 7 πόντους έβαλε ο ακούραστος Νικολαΐδης και με 6 ακολούθησε ο Ζατας , 2 ο Λεμπεσης . 5 καλάθια έβαλε για τους ηττημένους ο Νικολακοπουλος , 10 ο Γιαννακοπουλος  5 ο εντυπωσιακος Θεοδωριδης και 2 ο μαχητικος Τηγανης Π.

Mvp του αγώνα ήταν ο επικος Νικολακοπουλος με 20 πόντους , 15 Ριμπαουντ , 6 ασσιστ και 27 Efficiency σε 34 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο εκπληκτικος Π. Γιαννακοπουλος με 19 πόντους και 12 Efficiency σε 28 λεπτά αγώνα!

Key player: ο Ζατας με 14 σημαντικους πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 4 ασίστ, 3 κλέψιματα και 0 λάθοι σε 38 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους Unbroken να βγάζουν την καθοριστική άμυνα στο τέλος!