Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group) οι MyRema State Warriors αντιμετώπισαν τους  Last Dancers. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 ημίχρονο. Ύστερα οι Warriors πάτησαν το πόδι στο γκάζι, ξέφυγαν στο σκορ και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη με σκορ 69-46!

Καλύτερα ξεκίνησαν στο παιχνίδι οι Last Dancers. Εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα τους κατάφεραν να δημιουργήσουν μια διαφορά 3 πόντων. 14-17 ήταν το επιμέρους σκορ με τους MyRema State Warriors να ακολουθούν από κοντά! Για τους γηπεδούχους, πολύ δουλειά σε άμυνα και επίθεση έκανε ο Κούδας, ενώ από κοντά ακολούθησε ο ταχύτατος Τσάτσος. Τα αδέρφια Λυντέρης και ο Σουσανίδης ήταν θετικοί για τους «χορευτές».

Το προβάδισμα και τα ηνία του αγώνα πήραν οι MyRema State Warriors στο 2ο δεκάλεπτο. Με έμφαση στο παιχνίδι κάτω από το καλάθι, κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Οι Dancers έχασαν το προβάδισμα, αλλά ήταν αξιόμαχοι και έμειναν πίσω μόλις με 3 πόντους. 16-10 ήταν το επιμέρους σκορ. Το παιχνίδι παρέμεινε ισορροπημένο με τον Κούδα να κάνει πανικό. Πολύτιμες ήταν οι βοήθειες του Ισσάρη και του Σιώρου. Στην αντίπερα όχθη, μόνο ο Χ. Λυντέρης ήταν καλός επιθετικά με τον Σουσανίδη να προσπαθεί να περιορίσει τους ψηλούς των Warriors.

Το 3ο δεκάλεπτο και γενικότερα το 2ο ημίχρονο ήταν μονόπλευρο. Με τον τραυματισμό του Σουσανίδη των Last Dancers, οι MyRema State Warriors είχαν ουσιαστικά ελεύθερη είσοδο στο ζωγραφιστό των Dancers. Έφτασαν στο +12 και έθεσαν γερές φάσεις για την νίκη! 19-10 ήταν το επιμέρους σκορ με τους φιλοξενούμενους να έχουν σοβαρά προβλήματα! Για τους προπορευόμενους μετά τον τραυματισμό του Σουσανίδη ο δρόμος ήταν ανοιχτός για τον Κούδα που δεν αντιμετώπισε δυσκολία. Μόνος του ο Σ. Λυντέρης πάλεψε για τους σε γενικές γραμμές μέτριους Last Dancers.

Το καλό το φύλαγαν για το τέλος οι γηπεδούχοι! Με το ντουέτο Κουδάς-Τσάτσος να κάνει πάρτι, οι MyRema State Warriors πέτυχαν 20 πόντους, δέχθηκαν 9 και έφτασαν στο +23 και στην νίκη. 69-46 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές, το ντουέτο Κούδας-Τσάτσος ήταν φωτιά και οδήγησε τους Warriors στην νίκη. Εκτός διεδκίκησης αγώνα οι Dancers δοκίμασαν σχήματα και πράγματα στο 4ο δεκάλεπτο!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Κούδας με 19 πόντους, 16 ριμπάουντ (10-6), 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. (Χρη.) Λυντέρης με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ (9-2), 1 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 32 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Κ. Τσάτσος με 24 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3), 1 ασίστ και 6 λάθη σε 25 λεπτά συμμετοχής!