Την δευτερη τους νικη έκαναν για τη φετινή σεζόν οι Old Dogs το απόγευμα της Παρασκευης  στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της West Division 2  εναντια στους επικους Avengers , χάρη στην προσήλωση τους στην άμυνα !

Φειδωλη πρωτη περιοδος και για τις 2 ομαδες με τελικο σκορ 6-2 για τους Old Dogs. Εντυπωσιακος ο Σκαφιδας με τα πεταχταρια του (4)

Στην δευτερη περιοδο και οι 2 ομαδες πηραν φωτια με το σκορ να πηγαινει στο 17-10 υπερ των Dogs . O "ποιητης" Τζιριτης ξεχωρισε με 3 ποντους καθως και ο ταλαντουχος Σκαφιδας (5) και ο εμπειρος Παπαγεωργιου (3) εδωσαν σημαντικες λυσεις για τους Ντογκς . Στην αντιπερα οχθη πολυ καλη εμφανιση εκανε ο Φλωρατος με (4) , Βρεττος 2 , Παπαδημητριου 2 και Αυγερης 2.

Οι Avengers προσπάθησαν να προσεγγίσουν στη συνέχεια με τον Βουρακη,Κυριακιδη και Μαρουλη και να αναλαμβάνουν τη μπαγκέτα του σκοραρισματος με 12 πόντους, όμως ο Καμπανης ήταν κομβικος για τους γηπεδουχους καθώς είχε 4 πόντους οπου μαζι με τους Παπαγεωργιου 4 , Τζιριτη 2 και Παναγουλια 2 καταφεραν να επιβαλουν τον ρυθμο τους και ετσι να προηγουνται στο τελος της 3ης περιοδου με 13-12.

Στην τελική ευθεία οι Old Dogs κράτησαν την ομαδα των Avengers στους 8 ποντους. Ειχαν ομως και αυτοι φτωχη συγκομιδη ποντων μόλις 3 απο καμπανη και Σαργιαννη. Το χαμηλο σκορ δεν αποτελεσε τροχοπεδι για την σημαντικη τους νικη στο πρωταθλημα.

Mvp ήταν ο Σκαφιδας με 9 πόντους και 12 Efficiency. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο Μιχαηλιδης Ν. έχοντας 1 ποντο, 10 ριμπάουντ και 12 Efficiency.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός παρουσιάστηκε ο Μαρουλης με 6 ποντους και 11 Efficiency

Το ματς κρίθηκε από τη θέληση και την άμυνα των νικητών καθως και το χαμηλο σκοραρισμα του Βουρακη.