Ήταν να μην ξεκινήσουν οι Fatherland Chavaliers, καθώς το βράδυ της Παρασκευής , στο πλαίσιο της 8ης πράξης του δεύτερου γκρουπ της North Division έκαναν τη δεύτερη σερί τους νίκη όταν και φιλοξενήθηκαν από τους People Cafe μετά από μια αδυσώπητη σαραντάλεπτη μάχη !

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς οι δύο ομάδες εκκίνησαν με full speed mode ! Οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τους Καλογεράκο (6), Γκορέζη (4) και με τα τρίποντα των Μαρούλη και Κατσιάδα, με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν κατά πόδας χάρη στους Ν. Ζαφειρόπουλο (6), Γάκη, Χ. Κάββουρα (από 5) και τον Α. Ζαφειρόπουλο (4), για το ισόπαλο και χορταστικό 20-20 της πρώτης περιόδου.

Το μπρα ντε φερ κράτησε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι μεν Cafe έδειχναν να ξεφεύγουν στο +6 με το ντουέτο Γκορέζη (8) και Τσαγκούλη (6), όμως ο Γάκης (επίσης 8) και το τρίποντο του Χ. Κάββουρα από την άλλη πλευρά ισορρόπησαν τα πράγματα, για το 36-35 του ημιχρόνου.

Το ματς συνέχισε να είναι αμφίρροπο και μετά την ανάπαυλα. Οι People Cafe  βασίστηκαν στο δίδυμο Μαρούλη (7) και Τσαγκούλη (5), ενώ για τους Fatherland ένα ξέσπασμα στο τέλος της τρίτης περιόδου με τους Γάκη (7), Παπανικολάου (5) Χ. Κάββουρα & Ν. Ζαφειρόπουλο (από 4) προσπέρασαν με 52-56.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστές τους Γάκη (6) και Ν. Ζαφειρόπουλο (5) έδειξαν διάθεση να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, φτάνοντας ως το +11. Οι Cafe ωστόσο δεν τα παράτησαν και με τον Μαρούλη (9) και το τρίποντο του Καλογεράκου έφτασαν σε απόσταση ενός σουτ , με τον πρώτο να χάνει δύο βολές στο τέλος, και τους Fatherland Havaliers να πανηγυρίζουν το "διπλό" με το τελικό 64-67 !

MVP:  Αναδείχθηκε με double twenty ο ελεκγτής εναέριας κυκλοφορίας και αλάνθαστος Νίκος Γάκης έχοντας 23 πόντους, 22 ριμπάουντ και 6 μπλοκ ! Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αλέξανδρος Μαρούλης ο οποίος σημείωσε 25 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Νίκος Ζαφειρόπουλος με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην εμπειρία και την εξαιρετική απόδοση των νικητών.