Για την όγδοη πράξη της West Division 2 οι Sallas Mavericks φιλοξένησαν στα Άνω Λιόσια τους Γέροντες και αποδίδοντας εξαιρετικό κατά διαστήματα μπάσκετ πήραν με άνεση το τέταρτο ροζ φύλλο !

Τα πράγματα πήγαν καλά για τους γηπεδούχους από το πρώτο δεκάλεπτο. Το δίδυμο Σφήκα (9) και Κατσάμπη (8) σκόραρε κατά ριπάς με τους Τσουκάτο (5) και Γλεντή (4) να συμπληρώνουν το καρέ. Οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν σχεδόν μόνο στον Αρχέλαο (7) με τους καταιγιστικούς Sallas να αποκτούν διψήφια απόσταση (26-11) στο τέλος του.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Οι Mavericks με τους Σφήκα (7), Αρβανίτη (4) και Κατσάμπη (3) διεύρυναν την απόσταση  με τον Αρχέλαο (9) να είναι πηγή τόσο δημιουργίας όσο και σκοράρισματος , μαζί με τον Κατσαρό (4) για την παρεά του Γεροντίδη, Σκορ ημιχρόνου 44-25.

Το παίχνιδι ήταν πιο απελευθερωμένο μετά την ανάπαυλα, με το ρυθμό να πέφτει αμφότερα. Ωστόσο οι "Καταδρομείς" είχαν τον πρώτο λόγο με τους Γλεντή (3), Κατσάμπη, Καλαϊτζίδη και Σφήκα (από 2π) ενώ δέχτηκαν μόλις τρεις πόντους, για το 53-28 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Στα τελευταία λεπτά  οι ομάδες εστίασαν στο χαλρό και ελεύθερο μπάσκετ. Οι Γέροντες βρήκαν χώρους και στόχο με τους Σχοινά και Ντιγκμπασάνη (από 6π έκαστος), ενώ ο Γλεντής με τον Κατσάμπη 9με έξι και τέσσερις πόντους αντίστοιχα) διαμόρφωσαν το τελικό 69-42 .

Mvp αναδείχθηκε με double double o Αλέξανδρος Σφήκας. Είχε 18 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν επίσης με double figures ο Θανάσης Kατσάμπης καταγράφοντας 17 πόντους, 15 ριμπάουντ,1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Αρχέλαος με 16 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές υπερείχαν στο ζωγραφιστό και επέβαλλαν το παιχνίδι τους σε όλο το σαραντάλεπτο.