Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Stovronto Raptors που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της South Division 2 λύγισαν την αντίσταση των Vikings στην παράταση μετά από μάχη 45 λεπτών !

Οι ομάδες εστίασαν κυρίως στις άμυνες τους εξαρχής. Οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τον Μαργαρίτη (4) και το τρίποντο του Μπουλέτου, ενώ στην αντίπερα όχθη οι ξάδερφοι Λιάκοι (5 ο Βασίλης, ένα τρίποντο ο Στέλιος) ήταν αυτοί που τράβηξαν το κουπί, για το 12-10 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Vikings ανέβασαν απόδοση στη συνέχεια. Με όπλο τα τρίποντα των Σ. Λιάκου (6) και Ζαχαράτου, αλλά και το γεμάτο ενέργεια παιχνίδι του Μπεχράκη (4) προηγήθηκαν και παρά την προσπάθεια του Μαργαρίτη (5) ξέφυγαν με 21-28 στο ημίχρονο.

Ανατροπή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Raptors με τους Μπιζίκο (6) και Σακελλαρίδη (4) στην πρώτη γραμμή και τη βόμβα τριών πόντων του Νικολάκη, συνάμα με την πολύ καλή τους άμυνα (δέχθηκαν μόλις πέντε πόντους) ισορρόπησαν αλλά και προσπέρασαν με 36-33 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τέταρτη περίοδο κυριάρχησε το άγχος αμφότερα. Μαργαρίτης από τη μία και Β. Λιάκος (από 5 πόντους ο καθένας) από την άλλη αλληλοεξουδετερώθηκαν, με τους Ζαχαράτο και Μπεχράκη να δίνουν χέρι βοήθειας στην παρέα του Κουλούρη, οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση καθώς οι ομάδες έχασαν και οι δύο τις τελευταίες τους προσπάθειες. 

Εκεί, οι Stovronto είχαν περισσότερες δυνάμεις και ευστοχία. Νικολάκης και Μπιζίκος σκόραραν για τρεις, ενώ οι κουρασμένοι Σκανδιναβοί είχαν θέμα και στη συλλογή των ριμπάουντ και παρά το τρίποντο του Ζαχαράτου έμειναν πίσω , δίχως να καταφέρουν να σκαρώσουν ανατροπή. Οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλλο εν τέλει με 55-48 !

MVP ήταν ο Γιώργος Βασιλείου έχοντας 4 πόντους, 20 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Μπιζίκος . Είχε 23 πόντους αλλά και 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Βασίλης Λιάκος έχοντας 14 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Σε μια τόσο κλειστή αναμέτρηση αυτό που μέτρησε ήταν η κυριαρχία των νικητών στο ζωγραφιστό!