Το 7Χ7 έκαναν το απόγευμα της Κυριακής στο Ίλιον οι Beefs όταν και υποδέχτηκαν στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής τα Μαχίμια, που επιβεβαίωσαν το ..όνομα τους παίζοντας ίσος προς ίσο για τριάντα λεπτά !

Oι ομάδες συμβάδισαν στο ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι βασίστηκαν στους Κωνσταντίνου (8), Ορέστη και Παπανικολάου (από 4π), ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν κατά πόδας με τους Ζώϊνα και Λαμπριανίδη (από 6π) για το 19-16 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η αναμέτρηση ήταν το ίδιο ανταγωνιστική και στη συνέχεια. Οι Beefs είχαν το προβάδισμα, αλλά δεν είχαν βρει ρυθμό. Νικολάου με έξι, Ορέστης με τέσσερις και Κανδηράκης με ένα τρίποντο ήταν οι πιο δραστήριοι, ενώ τα Μαχίμια βρίσκονταν πάντα σε κοντινή θέση χάρη στους Π. Νερομυλιώτη (6), Ζώϊνα (4) και το τρίποντο του Χρονόπουλου, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 36-31.

Η μάχη συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Ο Π. Νερομυλιώτης συνέχισε τις υψηλές πτήσεις με επτά πόντους και μαζί με τους Ζώϊνα και τον Manero (από 3π) έφεραν το συγκρότημα του Κρικέλη σε απόσταση μιας ανάσας, αλλά τα "βοδινά" με τους "Παππού" (4) και Παπανικολάου (3) κράτησαν το προβάδισμα με 47-45 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Beefs ανέβασαν στροφές. Ευστόχησαν στα μακρινά σουτ με τους Λυκογιάννη (9), Κάρμα (6) , Ορέστη και Κανδηράκη (από ένα τρίποντο) και μαζί με τον αποτελσματικό Κωνσταντίνου (έξι πόντοι) ξέφυγαν με διψήφια διαφορά. Ο Π. Νερομυλιώτης δεν σταματιόταν προσθέτοντας ακόμα εννέα πόντους στον λογαριασμό του, αλλά δεν ήταν αρκετός με συνέπεια το τελικό 76-60 που ωστόσο αντικατοπτρίζει την εικόνα μόνο της τελευταίας περιόδου.

Mvp με double double ήταν ο Αργύρης Παπανικολάου έχοντας 11 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασιστ, ένα κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί δίχως αμφιβολία ήταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Από τα Μαχίμια ξεχώρισε στην καλύτερη του εμφάνιση ως τώρα ο Πέτρος Νερομυλιώτης με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπαιξαν καλύτερα στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης και έφτασαν στο ροζ φύλλο.