Πιο δύσκολη από ότι δείχνει το τελικό σκορ ήταν η νίκη με 50-66 των INDIANA PAGERS απέναντι στους THUNDERCLUTCH.

Με καλάθια του Καρασούλου και Δερβεντζή έγινε το 0-5 αλλά ο Κοκοβές μείωσε. Ο Καρασούλος σκόραρε τρίποντο αλλά ο Ηλιόπουλος με 5 πόντους μείωσε. Στο καλάθι του Αδαμόπουλου απάντησε ο Δήμος ενώ ο Μουτεσίδης από κοντά έκανε το 8-14. Ο Κοκοβές με 3 πόντους του μείωσε σε 11-14.

Με ένα μικρό σερί από τους Κανελλόπουλο, Αδαμόπουλο και Καρασούλο έγινε το 11-21. Ο Πόπορης μείωσε για να απαντήσει ο Μουτεσίδης. Ένα τρίποντο του Πάνου έφερε πιο κοντά τους γηπεδούχους αλλά νέο σερί 9-0 από τους Καρασούλο, Στιβακτάκη και Αδαμόπουλο έκαναν το 16-32. Οι γηπεδούχοι όμως έκαναν δικό τους σερί. Ο Σαλαπάτας με 1/2 βολές τρίποντο και δίποντο κατάφερε να μειώσει. Ο Αδαμόπουλος σκόραρε τρίποντο για το 24-35 του ημιχρόνου.

Με καλάθι του Καρασούλου ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι όμως μπήκαν δυνατά και σκόραραν με τους Ηλιόπουλο και Δανατσόπουλο μειώνοντας στους 4. Οι Καρασούλος και Ματσούκας κατάφεραν να απαντήσουν ενώ ο Πάνος με τρίποντο έκανε το 36-41. Ο Καρασούλος σκόραρε ξανά αλλά ο Ηλιόπουλος με 2/2 βολές μείωσε στους 5.

Συνέχομενα φάουλ βολών είχαμε στα πρώτα λεπτά του 4ου δεκαλέπτου. Σκόρερς οι Αδαμόπουλος και Δερβεντζής από τη μία και Ηλιόπουλος από την άλλη. Ο Πόπορης από κοντά κατάφερε να μειώσει στους 3 και να βάλει φωτιά στο ματς. Ο Κανελλόπουλος όμως με μεγάλο τρίποντο έκανε το 44-50. Και πάλι ο Πόπορης με τον Ηλιόπουλο μείωσαν αλλά ο Δερβεντζής από τη γραμμή των βολών και ο Αδαμόπουλος με τον ίδιο τρόπο κατάφεραν να ανοίξουν την ψαλίδα. Μάλιστα ο Καρασούλος και ο Δερβεντζής έκαναν το 48-60 βάζοντας τέλος στο ματς. ο Ηλιόπουλος μείωσε αλλά δυο τρίποντα των Δερβεντζή και Αδαμόπουλου έκαναν το 50-66.

MVP της αναμέτρησης ο Αδαμόπουλος με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Ηλιόπουλος είχε 20 πόντους1 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στο 4ο δεκάλεπτο μετά τα μισά όπου οι INDIANA κέρδισαν φάουλ και ήταν εύστοχοι από τη γραμμή των βολών. Οι THUNDERCLUTCH είχαν και αρκετή κούραση λόγω έλλειψη πάγκου.