Την έκτη τους νίκη κατέγραψαν οι Sons of Kallipoli το βράδυ της Δευτέρας, όταν φιλοξενήθηκαν στον Κορυδαλλό από την Tinder Bologna στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της South Division 2. Παρά τους μόλις έξι διαθέσιμους στην αποστολή τους παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και αποτελεσματικοί παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του ομίλου.

Οι ομάδες συμβάδισαν αρχικά. Οι γηπεδούχοι με τον Μπούσγο να εκκινεί δυναμικά με 6 πόντους και τον Δεντάκη να προσθέτει 3 είχαν να αντιμετωπίσουν τα τρίποντα των αντιπάλων τους (Ναρεκιάν 7π, Σούλα και Στεργιανός από 3), που με το μακρινό σουτ προηγήθηκαν με 11-13 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι Καλλιπολίτες ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και με το δίδυμο Σούλα και Ρούσσου (με επτά και τέσσερις πόντους αντίστοιχα) να κάνειτη δουλειά στο μπροστά μέρος του γηπέδου αλλά και με τη σιδερένια τους άμυνα (περιόρισαν την Τinder σε μόλις πέντε πόντους - Καρακίτσος 3, Γκέγκιος 2) βρέθηκαν στο +8 (16-24) στη μέση της διαδρομής.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και μετά την ανάπαυλα. Οι Sons πήραν λύσεις από τους δυναμικούς Πρόκο & Τέλχο (από πέντε πόντους έκαστος) και διατήρησαν την πρωτοπορία, καθώς για τους Μπολωνέζους απειλούσε σταθερά μόνο ο Δεντάκης (6π), με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 28-38 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η Τinder προσπάθησε να πλησιάσει. Ο Δεντάκης με 10 πόντους έδωσε ότι είχε και δεν είχε παρέα με τους Στάικο (4) και το τρίποντο του Μαρινάκη, ωστόσο οι "Γιοί" είχαν τις κατάλληλες απαντήσεις. Ο Ναρεκιάν ανέβασε στροφές με 8 ακόμα πόντους, ο Ρούσσος είχε πέντε και ο Σούλα τέσσερις μην επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να πλησιάσουν περισσότερο από το τελικό 50-57 !

Mvp αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Τελχολλάρη. Είχε 5 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ & 1 λάθος. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Αναστάσης Ναρεκιάν καταγράφοντας 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Xαράλαμπος Δεντάκης με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές παρά το σχετικά περιορισμένο ρόστερ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης μετά το πρώτο δεκάλεπτο !