Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group) η Tune Squad αντιμετώπισε τους Bandicoots. Για ντέρμπι ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά μονόπλευρο κατέληξε με τους Bandicoots να ξεφεύγουν από νωρίς στο σκορ και να κερδίζουν με σκορ 45-73 την πολύ μέτρια Tune Squad!

Η μεγάλη ζημιά έγινε για την Tune Squad στο 1ο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας ταχύτατο μπάσκετ πέτυχαν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, αλλά και δύσκολα σουτ σε σετ επιθέσεις. Πέτυχαν 26 πόντους, δέχθηκαν μόλις 6 και ουσιαστικά έθεσαν απίστευτα γερές βάσεις για την νίκη! Για τους γηπεδούχους ο Τσαντζαλής είχε όλους τους πόντους! 7 πέτυχε ο Λάμπος και 5 ο Κωσταβέλης για τους Bandicoots με όλη την ομάδα να συνεισφέρει τα μέγιστα!

Η διαφορά μόνο αυξήθηκε στην 2η περίοδο. Οι προπορευόμενοι συνέχισαν να πιέζουν ασφηκτικά την Tune Squad, κάτι που απέδωσε εκ νέου καρπούς με την διαφορά να φτάνει τους 25 πόντους. Η Tune Squad δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στο παιχνίδι και αρκέστηκε στο να προσπαθεί να μειώσει λίγο την διαφορά. 13-18 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 3 καλάθια πέτυχε ο Θωμάς. Σειρά στο σκοράρισμα για τους φιλοξενούμενους πήρε ο Τσουκαλάς με 6 πόντους. 5 ακόμα προσέθεσε ο Λάμπος.

Πιο ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Αυτό φαίνεται εύκολα και από το επιμέρους σκορ που ήταν 10-11. Το παιχνίδι λόγω διαφοράς μετατράπηκε σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα και οι 2 ομάδες προσπάθησαν να το διασκεδάσουν. Για την Tune Squad 4 πόντους έβαλε ο Αντωνίου. Τον ίδιο αριθμό πόντων έβαλε και ο Τσουκαλάς για τους Bandicoots.

Σε ομαλό ρυθμό κινήθηκε και η 4η περίοδος. 16-18 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να σταθεροποιείται και να κλείνει στους 28 πόντους. 45-73 ήταν το τελικό σκορ με την νίκη των Bandicoots να είναι εμφατική. Για τους νικητές 6 πόντους έβαλε ο Παλατζίδης και 4 ο Παπαδόπουλος. Για λογαριασμό της Tune Squad 3 καλάθια είχε ο Θωμάς και 2 ο Ριζογιάννης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ε. Κωσταβέλης με 9 πόντους, 17 ριμπάουντ (14-3), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 29 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θ. Θωμάς με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 28 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Β. Λάμπος με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής!