Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ, με τους Anubis να είναι αυτοί που τελικά χαμογέλασαν στο έξτρα πεντάλεπτο απέναντι στους Last Dancers, παίρνοντας τη νίκη με 66-62. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός, με τους Anubis να προηγούνται με 14-12 με τους Μιχαλόπουλο και Λιακόπουλο να έχουν από 6 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους, 9 είχε ο Κλαυδιανός. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι Anubis, έπαιζαν πιο συγκεντρωμένα και με το δίδυμο Λιακόπουλου – Μιχαλόπουλου να οργιάζει, έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 7,27-20. Κλαυδιανός (12π), Κωστάρας (5π) και Κάτσης (3π) ήταν οι παίχτες που είχαν σκοράρει για τους Last Dancers!

Καρμπόν με το δεύτερο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν λύσεις μόνο από δύο παίκτες, αλλά αυτό ήταν αρκετό. Οι Anubis προηγήθηκαν στο 30’ με 39-34. Ο Κλαυδιανός ήταν συγκινητικός για τους Dancers και σταμάτησε στους 14 σε αυτό το σημείο του αγώνα. 

Ο Κλαυδιανός το έβλεπε βαρέλι από την περίμετρο. Έκανε παπάδες και με προσωπικό ρεσιτάλ κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση με 58-58. Εκεί, μίλησε το καθαρό μυαλό που είχαν οι Anubis, οι οποίοι με σωστές επιθέσεις κοντά στο καλάθι έκαναν το 66-62 πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Λιακόπουλος με 22 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Κλαυδιανός με 33 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος.

Παίκτης Κλειδί: Ο Αντώνης Μιχαλόπουλος πραγματοποίησε ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι. Είχε 31 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα. 

Που κρίθηκε: Στη συγκέντρωση των Anubis στα τελευταία λεπτά του αγώνα.