Την πρώτη τους επική νίκη έκανε η ομαδα της ΣΦΕΝΤΟΝΑ, η οποία έκαμψε με 73-68 την αντίσταση των ΑΤΗΕΝΙΑΝ WARRIORS, έπειτα από μια δυνατή μάχη, στην ενατη αγωνιστική των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.Το ματς είχε σασπένς μέχρι το φινάλε, καθώς η Σφεντόνα αδυνατούσε να «τελειώσει» το παιχνίδι από τη γραμμή των βολών, όπου ήταν απελπιστικά άστοχη. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέτρησε συνολικά 12 χαμένες στον αγώνα. 

Αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν παίζοντας σε γρήγορο τέμπο αμφότερες. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στο δίδυμο του Γαλαξιακού Λούβαρη (15) , Παρδαλάκη (2) και Λεμονιά (4) ενώ οι αντίπαλοι τους απάντησαν από τα 6.75 με τρία τρίποντα του "Ιγκόρ Κουντέλιν" Μπακαλεξη (11) , Μπαρδούτσου (3) , Γκίνη (3) και Σαχτουρη (3) 21-21 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Με τον εκπληκτικό Μπαρδούτσο να μπαίνει «ζεστός» στο ματς και να σημειώνει 9 πόντους οπως και Μπακαλεξη (7), η ΣΦΕΝΤΟΝΑ κερδισε την δευτερη περιοδο με 21-12.   Οι Warriors προσπαθησαν με τους μαχητικους Λούβαρη (6) , Νανούση (2) , Γαλάνη (2) και Χατιλλάρι (2)

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, πάτησε… γκάζι ο Μητρόπουλος, ο οποίος ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό την άμυνα των τυπικά γηπεδούχων. Με την δυναμη του δημιούργησε «ρήγματα» προς το καλάθι (6) στην επιθετική εξίσωση μπηκαν ο Γκινης (4) , Μπακαλεξης (2) και Παπανωτης (2). Στην αντιπερα οχθη πολυ καλοι ηταν οι Λούβαρης (4) , Παρδαλάκης (2) , Νανούσης (2) και Γαλάνης (2) 

Η Σφεντόνα είχε φέρει το ματς εκεί που ήθελε, οι Warriors, όμως, παρά την εμφανή κούραση, έκαναν την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψουν. Με τον Γιγαντα Λούβαρη να μην σταματά να παλεύει, μειωσαν στους 5 και είχαν τις ευκαιρίες να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο. Ο Μπαρδούτσος, όμως, με σουτ «μαχαιριές» έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 68-73.

Player of the Game: Ο "Ιγκόρ Κουντέλιν" Μπακαλεξης ήταν το… μηχανάκι της Σφεντόνας. Οργάνωσε το παιχνίδι, με την ταχύτητα του δημιούργησε «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα, ενώ συνέβαλε κι επιθετικά . Συγκεκριμένα, είχε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. 

Παίκτης «κλειδί» το διδυμο Μπαρδουτσου και Γκινη! Με τα σούτ τους από την περιφέρεια και το πλέιμεικινγκ οργανόγραμμα του Γκίνη συνέβαλαν τα μέγιστα στο «ξέσπασμα» της ομαδος τους. Επίσης, ο Μπαρδουτσος πέτυχε «μεγάλα» σούτ την ώρα που οι Warriors έκαναν την αντεπίθεση τους. 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Επικός Τιτανοτεράστιος Λούβαρης με 36 πόντους και 34 Efficiency! Ειναι τεράστια απόλαυση να βλέπεις αυτο τον παίκτη να χαρίζει τρομερές μπασκετικες συγκινήσεις .

Που κρίθηκε: Στις μεγαλύτερες αντοχές που είχε η Σφεντονα , η οποία είχε τις απαντήσεις όταν οι Warriors πήγαιναν να απειλήσουν. Οι νικητές έβαλαν τα «μεγάλα» σουτ στα κρίσιμα σημεία.