THE BEEFS δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους AVENGERS παίρνοντας τη νίκη με 46-77.

Ο Παπανικολάου με τρίποντο άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα σερί 22-2 βάζοντας πλώρη για τη νίκη. Ο Κάρμας είχε 7 πόντους με ένα τρίποντο, Άλλους 6 πόντους σκόραρε ο Παπανικολάου ενώ οι Τριαντάφυλλος και Κοντογιάννης σκόραραν από 2. Ο Μαρούλης μείωσε με σουτ στο τέλος. 

Ο Βρεττός με τρίποντο και ο Βάρδιας με σουτ μείωσαν. Ο Βουρλίτης απάντησε αλλά ο Βρεττός σκόραρε νέο τρίποντο. Με τους Βουρλίτη και Κάρμα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 12-32 ενώ ο Κάρμας με άλλους 4 πόντους και ο Σταύρου έκαναν το 14-40. Στο τρίποντο του Αντωνίου απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Κάρμας για το 17-43.

Με τον Παπανικολάου η διαφορά άνοιξε κι άλλο αλλά με σερί 12 πόντων με τους Φλωράτο να σκοράρει 10 πόντους και τον Βρεττό δυο η διαφορά έπεσε στους 17. Ο Κάρμας σκόραρε ξανά αλλά ο Φλωράτος απάντησε. Οι Παπανικολάου και Κοντογιάννης έκαναν το 32-53 για να μειώσει στο τέλος ο Φλωράτος.

Ο Σταύρου με σουτ και  ο Κάρμας με τρίποντο έκαναν το +24. Ο Αντωνίου με 4 πόντους μείωσε αλλά οι Κάρμας και Μίγκος απάντησαν. Βάρδιας και Κυριακίδης σκόραραν αλλά ο Κάρμας που ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα σκόραρε άλλους 4 πόντους. Ο Φλωράτος απάντησε αλλά δυο καλάθια του Παπανικολάου και ένα του Κάρμα έκαναν το 44-77.

MVP της αναμέτρησης ο Κάρμας με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Φλωράτος με 14 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή ότι το παιχνίδι τους ανήκει κάνοντας φανταστικό 1ο δεκάλεπτο με σκορ 4-22.