Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group), οι Blue Sharks Neurolife αναμετρήθηκαν με τους Αιθέρες. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο σε όλη την διάρκεια του, με τους «καρχαρίες» να ξεφεύγουν από νωρίς στο σκορ. Οι Αιθέρες δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν με το τελικό σκορ να είναι 73-30!

Οι «καρχαρίες» έδειξαν τα δόντια τους από το 1ο δεκάλεπτο. Δέχθηκαν 3 πόντους, πέτυχαν 19 και έθεσαν γερές βάσεις για μια γρήγορη και ακούραστη νίκη. Εκτός ρυθμού ήταν οι Αιθέρες. Για τους γηπεδούχους Μπίσκος και Αλεβιτάκης είχαν από 7 πόντους έκαστος. Ο Μπερτσάτος είχε και τους 3 πόντους των Αιθέρων.

Η διαφορά αυξήθηκε στην 2η περίοδο. Το +16 έγινε +21 και το παιχνίδι μετατράπηκε σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι Blue Sharks Neurolife ήταν τρομεροί στην άμυνα και δεν έδωσαν κανένα περιθώριο στους Αιθέρες. 4 πόντους έβαλε ο Βλαχόπουλος και από 3 Μούσουρας και Τομαράς για τους γηπεδούχους. 3 είχε ο Μ. Τρύφος για τους Αιθέρες.

Το 3ο δεκάλεπτο θύμισε το 1ο. Οι γηπεδούχοι εκτοξεύθηκαν στο +37 και έκαναν πάρτι στο παρκέ. Οι Αιθέρες παράτησαν το θέμα νίκης και ευχαριστήθηκαν τον αγώνα. 20-4 ήταν το επιμέρους σκορ με την άμυνα των Blue Sharks Neurolife να σπάει κόκκαλα. Για τους προπορευόμενους 8 σερί πόντους έβαλε ο Σακελλαρόπουλος. Αλεβιτάκης και Μούσουρας είχαν από 3 πόντους ο καθένας. Μόλις 4 πόντους σκόραραν οι Αιθέρες.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και η 4η περίοδος του αγώνα. Οι 2 ομάδες ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και δοκίμασαν διάφορα πράγματα. 73-30 έληξε το παιχνίδι, ενώ 22-16 έληξε το δεκάλεπτο. Για τους νικητές 6 πόντους πέτυχε ο Τομαράς και 5 πόντους έβαλε ο Βλαχόπουλος. 7 έβαλε ο Μ. Τρύφος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Μπίσκος με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ (7-3), 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη σε 18 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μ. Τρύφος με 10 πόντους, 19 ριμπάουντ (12-7), 4 κλεψίματα και 4 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Η. Σκιαδόπουλος με 7 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 21 λεπτά αγώνα!