Την πέμπτη τους νίκη έκαναν το βράδυ της Κυριακής οι μόλις έξι διαθέσιμοι Cool Dynamic όταν στο πλαίσιο της ένατης στροφής της South Division 2 φιλοξένησαν τους Baskethoopers και μετά από μια σκληρή μάχη επικράτησαν με 38-29

Οι ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι προσέχοντας κυρίως τις άμυνες τους σε διάταξεις ζώνης. Οι γηπεδούχοι σκόραραν κυρίως με τον Σεφεριάδη (6), ενώ οι αντίπαλοι τους σκόραραν μόνο από τα 6.75 με τους Πετρόχειλο (6) και Ν. Τσούπρο (3) και προηγήθηκαν με βραχεία κεφαλή (8-9) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Cool διατήρησαν την ίδια αμυντική προσήλωση και στη συνέχεια δεχόμενοι μόλις ένα τρίποντο από τον Σχοινοπλοκάκη και ουδέν άλλο. Έτσι , με τον Σεφεριάδη σε πρώτο ρόλο (7) και τους Μπουλούμπαση (3), Πατρικαρέα και Ράπτη (από 2) πήραν διψήφια απόσταση (22-12) στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και πάλι έξω από την περίμετρο ! Με μπαράζ τρίπόντων (Ν. Τσούπρος 6, Κατσαούνος και Σχοινοπλοκάκης από 3) κατέβασαν τη διαφορά , καθώς από την άλλη πλευρά δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα το δρόμο προς το καλάθι (Μπουλούμπασης 3 & Πατρικαρέας, Σεφεριάδης από 2), με την αναμέτρηση να παίρνει χαρακτήρα ντέρμπι (29-25) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ωστόσο οι Cool έγιναν Dynamic ! Δεν δέχτηκαν άλλο μακρινό σουτ με την άμυνα τους να είνια από γρανίτη . Δέχτηκαν μόλις 4 πόντους από τον Σχοινοπλοκάκη και με την καλή παρουσία των Ράπτη (4) και Σεφεριάδη (3) εξασφάλισαν το ροζ φύλλο με το τελικό 38-29 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Χάρης Σεφεριάδης. Είχε 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος. Συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ο Ιάκωβος Ράπτης με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. 

Ξεχώρισε για τους ηττημένους ο Νίκος Τσούπρος έχοντας 9 πόντους (3/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Στην πολύ καλή εμφάνιση του Σεφεριάδη για τους νικητές !