Δεύτερη σερί νίκη έκαναν το βράδυ της Κυριακής οι Old Dogs στο πλαίσιο της ένατης στροφής της West Division 2 όταν και φιλοξενήθηκαν στο Ίλιον από τους Γέροντες, μετά από μια σαραντάλεπτη μάχη με πολλές διακυμάνσεις !

Ισορροπήμενη εκκίνηση είχαν οι ομάδες. Για τους γηπεδούχους ο Τσιβούλας με εννέα πόντους τραβούσε το κουπί, ενώ οι αντίπαλοι τους με τον Ν.Μιχαηλίδη (6) και το τρίποντο του Σαργιάννη (3) προηγήθηκαν με 11-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο Καμπάνης πυροβόλησε δις από τα 6.75 στη συνέχεια και μαζί με τον δυναμικό Ν.Μιχαηλίδη (4π) έδωσαν σκορ στους Old Dogs, που παρά την προσπάθεια των Σιχλιμίρη (5) και Δημόπουλου με τα μακρινά σουτ, πήραν διαφορά έξι πόντων (21-27) στο ημίχρονο.

Το σκηνικό άλλαξε μετά την ανάπαυλα. Οι Γέροντες πήραν βοήθειες από πολλούς (Σχοινάς 5, Σιχλιμίρης και Κουμερτας από 3) και παίζοντας καλή άμυνα ισορρόπησαν την κατάσταση. Από την άλλη πλευρά ο Καμπάνης είχε ένα τρίποντο και οι Old Dogs έκαναν μια κοιλιά στην απόδοση τους, με συνέπεια το 38-37 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά ωστόσο η παρέα του Κούρβα πάτησε το γκάζι. Με την τριπλέτα Σαργιάννη (10), Ν. Μιχαηλίδη (7) και Σκαφίδα (6) να σκοράρει αφειδώς απέκτησαν διαφορά. Η ομάδα του Γεροντίδη επιχείρησε να ακολουθήσει με τους Τσιβούλα (6), Σχοινά (5) και Σιχλιμίρη (3) όμως δεν έφτασε σε σημείο να απειλήσει άμεσα , με τους Old Dogs να κατακτούν το τρίτο φετινό ροζ φύλλο με τ ο τελικό 54-63 !

Mvp αναδείχθηκε ο Νίκος Μιχαηλίδης. Είχε 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ο αλάνθαστος Λευτέρης Καμπάνης με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιάννης Τσιβούλας με double double και17 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο πάθος και τη χημεία των νικητών στην τελική ευθεία.