Για την ένατη στάση του πρώτου γκρουπ της North Division 2 το High Post αντιμετώπισε το Σάββατο στο ΟΑΚΑ τους Bandicοots με τους δεύτερους να ανεβάζουν την απόδοση τους αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνουν στο πέμπτο τους ροζ φύλλο στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Αρχικα΄ωστόσο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Οι ομάδες βάδιζαν πλά πλάι στο ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να έχουν στην πρώτη γραμμή τους Παπαναστασίου, Τσαπρούνη (από 5π) και Κακομανώλη (4). Οι αντίπαλοι τους βασίστηκαν στον Τσουκαλά (9) και προηγήθηκαν με 14-16 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε το παραμικρό. Το τανγκό συνεχίστηκε αδιάλειπτα. Για το High Post σκόραραν πολλοί από λίγο (Ηρειώτης ένα τρίποντο κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι) ενώ στον αντίποδα ο Παπαδόπουλος είχε 5 πόντους, για το ισόπαλο 25-25 στο ημίχρονο.

Το σκηνικό ισορροπίας ανατράπηκε μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους καθώς με σερί 8-0 με τους Παλατζίδη (6), Κωσταβέλη (5) και Λάμπο (4) έφτασαν σε διψήφια διαφορά, ενώ η άμυνα τους λειτούργησε υποδειγματικά δεχόμενοι μόλις επτά πόντους (Τσαπρούνης 4, Παπαναστασίου 3) με συνέπεια το 32-42 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Bandicoots ευτύχησαν να δουν τον Αντωνίου να κάνει αγωνιστικά όργια. Με 12 δικούς του πόντους η απόσταση έφτασε ως το +19 καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη. Για το High Post Παπαναστασίου και Ηρειώτης με 4 πόντους δεν ήταν αρκετοί, με το τελικό 43-57 να χαρακτηρίζεται δίκαιο !

MVP του παιχνιδιού ήταν ο Λευτέρης Κωσταβέλης με 9 πόντους , 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Αποστόλης Τσαπρούνης με 13 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Ισίδωρος Τσουκαλάς. Είχε 13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε:  Οι νικητές έτρεξαν στο δεύτερο μισό και αυτό τους έδωσε διαφορά ικανή ώστε να μην απειληθούν.