Σημαντική νίκη κατέγραψαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala Sport Club οι Mad Frogs όταν φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της West Division 2 από τους Indiana Pagers καταθέτοντας πολύ ενέργεια στα μετόπισθεν. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δυνατοί στην εκκίνηση. Περιόρισαν τους αντιπάλους τους στους έξι πόντους (Στιβακτάκης 3) και με τον Κατσαρό να πετυχαίνει επτά πόντους και buzzer beater τρίποντο, προηγήθηκαν με 6-13 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Τα Βατράχια ανέβασαν την απόδοση τους στη συνέχεια. Με ένα ξέσπασμα και σερί 7-0 με τον Brkc (8) πρωταγωνιστή και το τρίποντο του Στάϊκου έφτασαν σε διψήφια διαφορά. Για τους Pagers ο Μουτεσίδης είχε έξι πόντους,  με το σκορ να είναι στο 17-26 στο ημίχρονο.

Οι διακόπτες έσβησαν μετά την ανάπαυλα. Οι ομάδες σκόραραν με το σταγονόμετρο, κάτι που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι με τον Στιβακτάκη (5π) και δεχόμενοι μόλις 3 πόντους, μείωσαν σε 24-29 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν πολύ καλύτερα. Οι Mad Frogs έδειξαν να καθαρίζουν τη μπουγάδα καθώς με σερί 10-0 με τα τρίποντα του Κωστόπουλου (5) και του Φράγκου (3) έφτασαν στο+15 ! Ο Κωνσταντινίδης πήρε time out και οι Indiana αντέδρασαν αμέσως μετά. Με επιμέρους 17-5 και πρώτα βιολιά τους Γ.Καρασούλο (7), Μουτεσίδη (3) και τη βόμβα τριών πόντων του Στιβακτάκη ροκάνισαν την απόσταση και ισοφάρισαν 1'30" πριν τη λήξη. Κι ενώ έφτασαν δίπλα στην πηγή, το νερό τελικά το ήπιαν τα "Βατράχια" καθώς με κοντινό jump shoot του Σοφού στα 40" και δύο βολές του Κατσαρού στα 22" πήραν το "διπλό" με το τελικό 44-48 !

Mvp ήταν το πολυεργαλείο Παναγιώτης Φράγκος. Είχε 3 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος "Dennis ο τρομερός" Σοφός με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός παρουσιάστηκε ο Μπάμπης Μουτεσίδης με double figures και 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε από την άμυνα των νικητών και την αντοχή τους στο τέλος.