Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group) οι IONIANS αντιμετώπισαν τους BASKETBALL FREAKS . Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο από πλευράς θεάματος με τις 2 ομάδες να παίζουν ωραίο και ομαδικό μπάσκετ. 60-52 ήταν το τελικό σκορ με τους Ionians να παίρνουν την νίκη!

Οι Ionians μπήκαν στο ματς με 14-0, ενώ μέχρι τα μισά της πρώτης περιόδου είχαν ήδη εξασφαλίσει διψήφια διαφορα. Τρομερος ο Παππας (3) , Μαγευτικος ο Θεοδωρου (7) , καταλυτικος ο Χουλιαρας (3) , επικος ο Καλλεργης (2) , αποτελεσματικος ο Κοντος (2) και εντυπωσιακος ο Μπιρζαμανης (2) . Για λογιαριασμο των Freaks πολυ καλος ηταν ο Ευαγγελου (4)

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι ισορρόπησε, με τους Freaks να προσπαθούν να μείνουν κοντά στο ματς. Ευαγγελου (4) , Καγκαδης (5) , Μαργαριτοπουλος (4). Για τους Ionians Μαρουλης (4) , Θεοδωρου (5) , Κοντος (4) και Χρηστιδης (2) . Τελος δευτερης περιοδου 15-13 για Ionians

Στην τρίτη περίοδο οι Freaks πήραν το όπλο τους. Με πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά και επιθετική άμυνα, προηγηθηκαν με 12-21. Ο Ευαγγελου ηταν πραγματικα ΕΠΙΚΟΣ (10) ο Καγκαδης υψηλης κλασης παικτης (3) ο Πολιτσος κρυο αιμα (3) και ο Κανακοπουλος ΤΙΤΑΝΑΣ (5). Πολυ καλη εμφάνιση για τους Ionians στην τριτη περιοδο απο Καλλεργη (3) , Μπιρζαμανη (6) και Μαρουλη (2) . Ετσι φιλοι και φιλες μου εχουμε ξαφνικα "Ντερμπι στο ΟΑΚΑ" !!

Στην συνέχεια και συγκεκριμενα στην 4η περιοδο οι "Ίωνες" ήταν καθηλωτικοί ! Ο Μαρουλης εδωσε Ρεσιταλ επιπεδου " All star " σε οργανωτικο επιπεδο!! Οποτε προσπαθουσε να μειωσει η ομαδα των Freaks υπαρχει παντα μια λυση ειτε απο τον Παππα ειτε απο τον Μαρουλη. Οι δυναμικοι Freaks το παλεψαν με προσπαθειες του Καγκαδη (5) , Πολιτσου (3) , Κανακοπουλου (2) και Ευαγγελου (3) αλλα δεν τα καταφεραν στο τελος με αποτελεσμα να χασουν 60-52.

MVP του παιχνιδιού ήταν ο επικός Μαρούλης με 19 πόντους , 8 ριμπάουντ 4 ασσιστ και 1 κλεψίμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ευαγγέλου με 21 πόντους και 25 Efficiency!!!!!!!

Παίκτης Κλειδί: Ο πανταχού παρών Θεοδώρου που άλλαξε τη μορφή του παιχνιδιού. Έκανε double double έχοντας 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε:  Στον επικό all star player Μαρουλη οσο και στην καταπληκτικη αμυνα που επαιξαν οι Ionians στον Ευαγγέλου.