Στην δεύτερη θέση του ομίλου, παρέμειναν οι LaMafia, oι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το βάθος τους και επικράτησαν των Halligators στο ΟΑΚΑ με 66-51.

Ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με καλό ρυθμό στον αγώνα και να είναι ιδιαίτερα εύστοχες. Οι Halligators, προηγήθηκαν με 16-15, με τον Δημάδη να έχει 8 πόντους. Για τους γηπεδούχους, 7 είχε ο Δαρδαμάνης και 6 ο Κατσούδας. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Κατσούδας και Μαρδάκης πήραν το όπλο τους και οι LaMafia κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 6 πόντους, 34-28. Για τους Halligators, 11 είχε ο Δημόπουλος και 6 ο Σιμόπουλος.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Λάζου, πάτησε το γκάζι. Κατσούδας με 16 πόντους και Δαρδαμάνης με 14, ηγούνταν των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας τους και έστειλαν την διαφορά στους 18, 54-36. Για τους φιλοξενούμενους, 4 έβαλε ο Αθανασιάδης. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε μεγάλα επίπεδα, οι δύο ομάδες δοκίμαζαν διάφορα πραγματάκια ενόψει της συνέχειας. Το τελικό, 66-51, αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων καθόλη την διάρκεια του αγώνα. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Δαρδαμάνης με 14 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 τάπες και 6 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Σιμόπουλος με 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Παύλος Χαλαμπίδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Είχε 12 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Που κρίθηκε: Στο τρομερό τρίτο δεκάλεπτο που έκαναν οι «μαφιόζοι» και επικράτησαν με 20-8.