Η BASXETONIA κατάφερε να κερδίσει με 62-69 τα MAXIMIA.

Ο Νερομυλιώτης σκόραρε στην αρχή αλλά με τρίποντο του Βαρδαβά και καλάθι του Καισίδη οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστα΄. Ο Βλάχος σκόραρε τρίποντο ενώ ο Ζώινας έκανε το 7-5. Καί πάλι όμως με καλάθια του Κανιώτη και Στρατηγόπουλου και τρίποντο του Σαβέριου έγινε το 7-12. Ο Ζώινας μείωσε ξανά αλλά ο Στρατηγόπουλος έκανε το 9-17. Ο Χρονόπουλος με τρίποντο κατάφερε να μειώσει στο τέλος.

Με τον Νερομυλιώτη Π. κατάφεραν να μειώσουν κι άλλο οι γηπεδούχοι αλλά ο Καισίδης ευστόχησε σε τρίποντο. Τα MAXIMIA όμως με καλάθια του Νερομυλιώτη Μ. και Π. κατάφεραν να περάσουν μπροστά. Ο Νερομυλιώτης Μ. συνέχισε να σκοράρει ενώ ο Λαμπριανίδης έκανε το 26-22. Ο Κολιομίχος σκόραρε τρίποντο και οι Στρατηγόπουλος, Σαβέριος έκαναν το 26-30. Ο Νερομυλιώτης Μ. λίγο πριν το τέλος μείωσε.

Με τρίποντο του Βλάχου και καλάθι του Νερομυλιώτη Μ. οι γηπεδούχοι πέρασαν ξανά μπροστά. Ο Στρατηγόπουλος μείωσε με τρίποντο ενώ ο Νερομυλιώτης Π. και ο Ζώινας αύξησαν τη τη διαφορά. Με τον Στρατηγόπουλο όμως πάλι η BASXETONIA πέρασε μπροστά. Ο Λαμπριανίδης με έμμεσο τρίποντο και ο Ζώινας έκαναν το 43-39. Ο Κολιομίχος όμως μείωσε ξανά στους 2 πόντους. Το 3ο δεκάλεπτο έληξε ισόπαλο.

Με τρίποντα των Στρατηγόπουλου και Βαρδαβά στην αρχή η BASXETONIA έκανε νέα ανατροπή. Ο Ζώινας μείωσε αλλά ο Στρατηγόπουλος σκόραρε κι άλλο τρίποντο. Ο Βλάχος απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Ζώινας μείωσε στους 2. Με καλάθια των Καισίδη και Στρατηγόπουλου η διαφορά πήγε στους 7. Ο Λαμπριανίδης όμως με σουτ και τρίποντο έδωσε ανάσα στους γηπεδούχους. Σε εκείνο το σημείο όμως οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ και από την γραμμή των βολών ξέφυγαν με 5. Ο Νερομυλιώτης Π. μείωσε αλλά οι Κανιώτης και Καισίδης έκαναν το τελικό 62-69.

MVP της αναμέτρησης ο Στρατηγόπουλος με 25 πόντους και 3 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ζώινας με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η γραμμή των βολών στο τέλος έδωσε τη νίκη στην BASXETONIA.