Tην πέμπτη τους νίκη πέτυχαν οι MyRema State Warriors απέναντι στους CLIMALAND BC   στο κλείσιμο της ενατης αγωνιστικής το βράδυ της Πεμπτης στο Οακα, καθώς επαιξαν ομαδικο μπασκετ με παθος , ένταση και διάβασμα των φασεων . θα μπορουσαμε να πουμε πως και οι 6 παικτες απο τους γηπεδουχους ηταν πραγματικα υπεροχοι

Οι γηπεδουχοι έκαναν καλό ξεκίνημα με το δίδυμο Τσατσου και Μεναγια να δίνει τα διεπιστευτήρια του με 6 και 7 πόντους έκαστος απέναντι στον Τζικα(2) , Στεργιωτη(2) και Αλέξη (2) . Προηγήθηκαν με  σκορ (18-8) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλεξενουμενοι όχι μόνο συνήλθαν στη συνέχεια αλλα και εκμεταλλεύτηκαν το μπλακ άουτ των "Πολεμιστών" με αποτελεσμα να παρουν την δευτερη περιοδο με 15-17 . Πολυ καλη εμφάνιση απο τον Τερζη (5) , Ψαρρα (4) , Ακριβο (4) Ζαμπαρα (2) και Τσιολακη (2) . Από την άλλη πλευρά ο Μενεγιας ηταν κυριολεκτικα " hot and on fire " (8) συντροφια με τον Τσάτσο (3) και Σιώρο (2).

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να ελέγχουν την κατάσταση μετά την ανάπαυλα καθώς εκτελουσαν απο παντου. Τσατσος (3) , Μεναγιας (5) , Ισσαρης (2) , ο εντυπωσιακος Σιωρος (4) και ο εκπληκτικος Τσαμαρδινος (4) . Στην απεναντι οχθη Τερζης (2) , Ψαρρας (2) και Μπεκρακης (3). Σκορ τριτης περιοδου (18-7)

Η τελευταία περίοδος δεν έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις και ετσι οι Πολεμιστές αξιοποιώντας την καλή βραδιά των Μενεγια , Τσατσου , Τσαμαρδινου και Σιωρο πηραν ευκολα το ροζ φυλλο και ας εχασαν στην τεταρτη περιοδο 10-12 . Απο την αλλη πλευρα οι μαχητικοι CLIMALAND BC στην τεταρτη περιοδο εκαναν μια αξιολογη προσπαθεια και ειχαν σκορερς τους Τζικας (4) , Στεργιωτη (2) , Αλεξη (2) , Υφαντη (2) και Ζαμπαρα (2)

MVP αναμφισβήτητα ήταν ο " DEREK ROSE " Μενάγιας έχοντας 26 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί ο καθοριστικός Τσάτσος . Είχε 13 πόντους 11 ριμπάουντ αλλα και 6 ασσιστ με Efficiency 23.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τερζής με 7 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 κλεψιμο

Που κρίθηκε: Στο ομαδικό πνεύμα των γηπεδούχων καθώς και στο κρύο αίμα του Μενάγια!