Σε ένα παιχνίδι… θρίλερ, οι POP69 κέρδισαν τους Tune Squad με 59-52 και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου παρέα με τους Ionians!

Αρκετά καλό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα και για τις δύο ομάδες, με τους POP69 να είναι στα σημεία καλύτεροι και με τον Τζανό να σημειώνει 9 πόντους έκλεισαν το δεκάλεπτο στο συν 6, 17-11. Για τους Tune Squad 4 σημείωσε ο Θωμάς, ενώ 3 ο Παπαδάτος. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Tune Squad αντέδρασαν και με τον Ριζογιάννη να βάζει 8 πόντους, κατάφεραν να μειώσουν στο πόντο, 29-28 με το τέλος του ημιχρόνου. Οι POP69, δεν είχαν καθόλου συνέπεια σε άμυνα και επίθεση, αλλά διατήρησαν έστω και δύσκολα τα ηνία, με τον Ερμίδη να έχει 7 πόντους. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι POP69 είδαν τον Παπαδημητρίου να μπαίνει στο παρκέ και να σημειώνει 10 πόντους, κάνοντας ό,τι ήθελε την άμυνα των Tune Squad. Στο 30’ το σκορ ήταν 44-41. Στον αντίποδα, ο Γεωργόπουλος είχε φτάσει στους 6 πόντους. 

Στην τελευταία περίοδο και παρά την πίεση των Tune Squad οι POP69 άντεξαν, χάρις στον Παπαδημητρίου που ήταν συγκινητικός επιθετικά, σημειώνοντας 19 πόντους σε 20 λεπτά. Οι τυπικά γηπεδούχοι, πήραν τελικά τη νίκη με 59-52 και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου, παρέα με τους Ionians.

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μανώλης Παπαδημητρίου με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ευθύμης Ριζογιάννης με 12 πόντους 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 τάπες και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Μιχάλης Ερμίδης είχε 8 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα κι ένα λάθος. 

Που κρίθηκε: Στη συνέπεια που είχαν οι POP69 στο δεύτερο ημίχρονο.