Δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους THUNDERCLUTCH οι SALLAS MAVERICKS επικρατώντας με 55-34.

Οι φιλεξονούμενοι προηγήθηκαν με τους Κόλλια και Καραλούλη αλλά ο Αρβανιτάκης μείωσε με 5 πόντους του ενώ ο Σφήκας με τρίποντο έκανε το 8-3. Ο Κοκοβές σκόραρε αλλά ο Αρβανιτάκης σκόραρε νέο τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπον απάντησε ο Αγγελόπουλος ενώ ο Χριστοδούλου σκόραρε με σουτ. Ο ίδιος παίχτης έκανε το 15-9 για να μειώσει ο Κοκοβές με τρίποντο πριν το τέλος.

Με έμμεσο τρίποντο του Ηλιόπουλου και καλάθι του Ψαράκη οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά. Όμως οι γηπεδούχοι με σερί κατάφεραν να πάρουν τα ηνία. Οι Γλεντής και Φραγκουλίδης αρχικά και οι Κρεμαστάς Γλεντής στη συνέχεια έκαναν το +5. Ο Καραλούλης σκόραρε τρίποντο ενώ ο Τσουκάτος με 2/2 βολές έκανε το σκορ 26-22 για το ημίχρονο.

Ο Αρβανιτάκης με τρίποντο αύξησε τη διαφορά για να μειώσει ο Ψαράκης. Όμως με τους Γκούβα, Σφήκα και Λαλιώτη η διαφορά ξέφυγε στους 12. Οι Κοκοβές και Δανατσόπουλος μείωσαν αλλά και πάλι ο Αρβανιτάκης με τρίποντο έκανε το 40-30.

Το 4ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Οι Χριστοδούλου, Φραγκουλίδης και Κατσάμπης σκόραραν αρχικά ενώ ο Αρβανιτάκης με τρίποντο και σουτ 2 πόντων έκανε το 53-30 βάζοντας τέλος στο ματς. Οι Κοκοβές και Δήμος μείωσαν ενώ ο Λαλιώτης έκανε το τελικό 55-34.

MVP της αναμέτρησης ο Αρβανιτάκης με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κοκοβές με 12 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στην εξαιρετική άμυνα των γηπεδούχων και στο πολύ καλό 3ο και 4ο δεκάλεπτο που δέχτηκαν μόλις 8 πόντους.