Mε μια ακόμα πειστική εμφάνιση οι Shakers συνέχισαν την πορεία τους και στρογγυλοκάθονται στην κορυφή της South Division 2 και μετά την ένατη αγωνιστική όταν και αντιμετώπισαν την Tinder Bologna το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό.

Οι γηπεδούχοι αρχικά στηρίχτηκαν στην άμυνα τους (δέχθηκαν μόλις 8 - Μαρινάκης και Κουτσόπουλος από ένα τρίποντο) ενώ μποστά ανέλαβαν δράση οι Χαρατσής, Κατσίγερας (από 5π) και Κάτσας (4) για το 14-8 στο φινάλε των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια ανέβασαν στροφές. Ο Γρίβας ήταν εύστοχος από μακριά (6π), όπως και οι Παππάς (5), Δημουλής και Τσιακτάνης (3) με τη διαφορά να παίρνει διψήφια τιμή παρά την προσπάθεια του Κουτσόπουλου (10π) για την Tinder, με συνέπεια το 35-22 στο ημίχρονο.

Οι Shakers ήταν κυρίαρχοι και στην επανάληψη. το ρυθμό τον έδωσαν οι Κάτσας (7), Τσιακτάνης (4) και Δημουλής (3), ενώ οι Μπολωνέζοι βρήκαν σουτ από τα 6.75 με τον Γκέγκιο (9π) και τον σταθερό Κουτσόπουλο (7). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 53-38.

Στα τελευταία λεπτά οι ομάδες προσπάθησαν να βγάλουν συνεργασίες. Ο Κουτσόπουλος έδειξε δείγματα μεγάλου σκόρερ με 12 ακόμα πόντους, όμως οι πρωτοπόροι δενείχαν διάθεση να ρισκάρουν και με τους Γρίβα (5), Χαρατσή και Δημουλή (από 3π) δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να καταστούν απειλητικοί, κόβωντας πρώτοι το νήμα του τερματισμού με το τελικό 68-54 ! 

Mvp ήταν ο Δημήτρης Γρίβας. Είχε 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Ο παίκτης κλειδί ήταν ο Σπύρος Κάτσας που μέτρησε 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 5 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων και πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Βασίλης Κουτσόπουλος με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Στην ποιότητα αλλά και το μέγεθος των νικητών !