Την πέμπτη τους νίκη παραμένοντας στα υψηλά πατώματα του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 πέτυχαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ οι Tesseract απέναντι στους People Cafe, χαρή στο εντυπωσιακό τους πρώτο ημίχρονο.

Οι Tesseract είχαν τον Γεωργακόπουλο σε κέφια με 9 πόντους στο ξεκίνημα της αναμέτρησης παρέα με τους Διαθεσόπουλο και Αγιοβλασίτη (από 4π) τρέχοντας ένα τρομερό 14-0 ! Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν κάπως με τον Μυλωνά (6) και μείωσαν σε 21-10 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι με το πόδι σταθερά στο γκάζι και στο δεύτερο δεκάλεπτο είδαν την τριπλέτα Διαθεσόπουλου, Γεωργακόπουλου, Βουδούρη να πετυχαίνει από πέντε πόντους , και παρά τη δράση του Μυλωνά (7π) και το τρίποντο του Κασφίκη από την άλλη πλευρά ξέφυγαν με 38-21 στη μέση της διαδρομής.

Η διαφορά παρέμεινε σε διψήφια επίπεδα και μετά την ανάπαυλα. Γεωργακόπουλος και Βουδούρης , με έξι πόντους έκαστος σκόραραν από μακριά. Οι People Cafe απάντησαν με το ίδιο τρίποντο νόμισμα, με τους Μυλωνά (6), Γκορέζη, Τσαγκούλη και Κατσιάδα, μειώνοντας σε 52-40 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πειχείρησαν την ανατροπή. Με τον Μυλωνά να μην σταματιέται και να σημειώνει 15 πόντους ροκάνισαν την απόσταση , πλησιάζοντας στο ένα σουτ (64-61) , όμως οι Γεωργακόπουλος (7) και Αγιοβλασίτης (6) ήταν οι φύλακες άγγελοι των Tesseract, που με 2/2 βολές του τελευταίου πήραν το ροζ φύλλο με το τελικό 69-63 !

MVP με double figures αναδείχθηκε ο Μάρκος Γεωργακόπουλος που αποτέλεσε το σημείο αναφοράς . Eίχε 27 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 μπλοκ και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων και πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Άγγελος Μυλωνάς με 34 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης «κλειδί» ήταν ο Γιάννης Αγιοβλασίτης με double double και 12 πόντους, 17 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην ενέργεια που κατέθεσαν στο παρκέ οι νικητές.