Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο πλαίσιο της ένατης στάσης της Division 4 οι Touvlakers υποδέχτηκαν το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ τους Survivors Veterans με τους δεύτερους να παίρνουν από τώρα το ..δώρο του Άη Βασίλη στο πρόσωπο του Γιάννη Κάρμα, που διέλυσε το tendex και μια επική εμφάνιση τους οδήγησε στην τέταρτη τους νίκη.

Η πρώτη περιόδος είχε τρία διαφορετικά κομμάτια. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά οι φιλοξενούμενοι , που βασίστηκαν στους Αλέξη (6) και Κάρμα (12 π) με 8-0 σερί προηγήθηκαν με 7-13. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν και ισοφάρισαν χάρη στους Θεοδωρακόπουλο (4) και το τρίποντο του Σαλάτα, όμως η επιμονή του Καρμά έφερε ένα νέο 7-0 με το σκορ στο τέλος της να είναι στο 13-20.

Ο γενειοφόρος άσος των Survivors συνέχισε την απράσταση του και στον δεύτερο δεκάλεπτο. Με 10 δικούς του πόντους και 4 από τον Μπουλουτσίκο η ομάδα του ξέφυγε με διψήφια διαφορά, όμως οι Touvlakers επανήλθαν χάρη στους Σαλάτα (7), Μπαρδούτσο και Βρεττό (από 4π) και μείωσαν σε 30-37 που ήταν και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός έπεσε. Αρχικά οι Veterans με σερί 8-0 (Μπουλουτσίκος και Κάρμας από 4π) έφτασαν στο +15, όμως οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν ! Με επιμέρους 13-2 και το ντουέτο Μπαρδούτσου και Θεοδωρακόπουλου να σημείωνει από έξι πόντους, η απόσταση μίκρυνε ως το 45-51 στο τριαντάλεπτο.

Οι μεγάλες συγκινήσεις έμειναν για το τέλος. Ο Κονταμπάσης (6) μείωσε με τρίποντο στους τρεις, ωστόσο ακολούθησε ένα 7-0 σερί των Veterans με μπροστάρη τον Κάρμα , που είχε ακόμα 8 πόντους στο σακούλι του, για να φτάσει η ομάδα του ξανά στο +10. Όμως οι Τouvlakers δεν κατέθεσαν τα όπλα. Με νέο 5-0 με τους Σαλάτα (5) και Θεοδωρακόπουλο (3) έφεραν το παιχνίδι στο καλάθι (59-61) λίγο πριν τη λήξη , με τους Μπουλουτσίκο και Κάρμα να είναι ψύχραιμοι και να κλείνουν την αναμέτρηση με 1/2 βολές για το τελικό 59-63 !

Mvp ποιός άλλος από τον αλάνθαστο Γιάννη Κάρμα ? Με τεράστιο double double (34 πόντοι με 5/7 τρίποντα, 15 ριμπάουντ) αλλά και 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 44 EFF τι άλλο να έκανε ; Συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ο Κώστας Αλέξης με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα λάθος. 

Ξεχώρισε από τυος ηττημένους ο Χρήστος Μπαρδούτσος με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε : Στον αγωνιστικό οίστρο του Κάρμα και τις περισσότερες γενικά επιλογές που είχαν οι νικητές.