Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Division 2 (north group 2), οι Tragics αναμετρήθηκαν με τον Μορφέα! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις 2 ομάδες να παίζουν γρήγορα, αλλά παράλληλα σκληρό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση. Οι Tragics έπαιξαν ανώτερα στο 4ο δεκάλεπτο και με τον τρόπο αυτό πήραν την νίκη στο ντέρμπι. 57-48 ήταν το τελικό σκορ!

Πλήρως ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες τα έδωσαν όλα από νωρίς. Είδαμε ωραίες φάσεις, σκληρές άμυνες και όρεξη για μπάσκετ. 13-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Tragics 5 πόντους έβαλε ο Αβαράκης , ενώ 4 είχε ο Χριστακίδης. 8 σερί έβαλε ο Φίλος και 4ο Σ. Κρεούζης για τον Μορφέα.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και η 2η περίοδος. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ. Το ματς συνέχισε να είναι ο ορισμός ενός ντέρμπι με τις 2 ομάδες να φεύγουν για το ημίχρονο σε λευκή ισοπαλία. 11-11 ήταν το επιμέρους σκορ.  Για τους γηπεδούχους Tragics 4 πόντους έβαλε ο τρομερός Γκόρος. Με 1 τρίποντο ακολούθησε ο Αβαράκης. 2 τρίποντα έβαλε ο Φίλος και 1 ο Λιουδάκης για τον Μορφέα.

Μια διαφορά 3 πόντων δημιούργησαν οι Tragics στην 3η περίοδο. Με οδηγό τον Γκόρο που ήταν παντού σε άμυνα και επίθεση, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μια μικρή διαφορά. 12-9 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Μορφέα να ακολουθεί από κοντά! Για τους προπορευόμενους Χριστακίδης και Αβαράκης έβαλαν από 1 τρίποντο. Τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε ο Φίλος.

Με την απόσταση μεταξύ των 2 ομάδων να είναι αρκετά μικρή, όλα θα κρίνονταν στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. Είδαμε ξανά σκληρό και ομαδικό μπάσκετ. Δυστυχώς όμως για τον Φίλο (έκανε ματσάρα) και τον Μορφέα, ό Γκόρος είχε κέφια και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη. 21-15 ήταν το επιμέρους σκορ με το παιχνίδι να λήγει 57-48. Για τους νικητές 13 πόντους έβαλε ο Γκόρος και 6 ο Αβαράκης. 3 τρίποντα πέτυχε για τους ηττημένους ο Λιουδάκης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Γκόρος με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0), 9 ασίστ, 4 κλεψίματα και 4 λάθη σε 38 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Φίλος με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 31 λεπτά!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Π. Βαρθαλίτης με 4 πόντους και 9 ριμπάουντ (7-2) σε 18 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε ξεκάθαρα στο 4ο δεκάλεπτο με τον Γκόρο να πετάει φωτιές!