Ένα ακόμα βήμα έκαναν για την τετράδα έκαναν το βράδυ του Σαββάτου στον Κορυδαλλό οι Sons of Kallipoli όταν και αντιμετώπισαν την Tinder Bologna !

Οι γηπεδούχοι ήταν λίγο καλύτεροι στο ξεκίνημα σκοράροντας τόσο κοντά στο καλάθι ( Σούλα 4, ΝΙκόλλα 2) όσο και από μακρία με τα τρίποντα από τους Τελχολλάρη, Ναρεκιάν και Γιαννουλάτο. Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν χάρη στον Μπούσγο (5) και το τρίποντο του Περδικα, για το 15-10 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια οι Καλλιπολίτες άνοιξαν τα φτερά τους με την τριπλέτα Νικόλλα (9), Σούλα (6) και Ναρεκιάν (4) να παίρνει ενέργεια από την άμυνα. Επέτρεψαν μόλις έξι πόντους στην Tinder (Μπούσγος 4) και έφτασαν στο +21 (37-16) στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη. Ο Νικόλλα ήταν το ίδιο αποδοτικός (8π) όπως και ο Ναρεκιάν (5) και με την ίδια αμυντική συνταγή διεύρυναν την απόσταση καθώς οι Μπολωνέζοι απειλούσαν μόνο με τον Μπούσγο (4π). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 52-24.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον ρυθμό να χαμηλώνει. Νικόλλα (4) και Σούλα (3) σκόραραν για τους Sons, ενώ Μυριτζής - Μαρινάκης  (από 3) κι ένα καλάθι του Αρούχ διαμόρφωσαν το τελικό 59-32.

MVP αναδείχθηκε με double double ο Αλέξανδρος Νικόλλα. Είχε 23 πόντους, 19 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 4 κλεψίματα κι ένα λαθάκι. από τους ηττημένους ξεχώρισε επίσης με double figures ο Μάκης Μπούσγος έχοντας 13 πόντους, 21 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα αλλά και 7 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Αναστάσης Ναρεκιάν με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές μετά τα πρώτα δέκα λεπτά επέβαλαν το ρυθμό τους κυρίως από την άμυνα και κυριάρχησαν πλήρως.